LPG DÖNÜŞÜM HAKKINDA

Ynt: LPG DÖNÜŞÜM HAKKINDA

mmtcopur link' Alıntı:
Opelin servis müdürü arkadaş brcnin opellerde arıza ışığını yaktığını söyledi bana bu iki markanın daha uyumlu olduğunu söyledi ondan ikisinin arasındayim geçmiş olsun bu arada sorun ne
Ariza isigi yakmasini durup dururken hic gormedim benim tatil yolunda lpge ecusu sorun yaratti ve canakkale ilinde brc servisi yoktu mecburen balikesire gittim ecu degisti
Heran yolda kalma korkusuyla kalmak ailecek o stres kotu bi duygu

nanisa link' Alıntı:
selam kemal kardesım hayırdır lpg ıle bır sey mı oldu tam acıklyabılırmısın
Lpg ecusu arizalandi
Arac silkeleniyordu gaza bastigimda lpg yi devre disi birakmama ragmen benzindede gaza bastigimda silkelenip motor ariza isigi yakti esp isigi yakti

M1kemal link' Alıntı:
Ariza isigi yakmasini durup dururken hic gormedim benim tatil yolunda lpge ecusu sorun yaratti ve canakkale ilinde brc servisi yoktu mecburen balikesire gittim ecu degisti
Heran yolda kalma korkusuyla kalmak ailecek o stres kotu bi duygu
GARANTİDEN Mİ DEĞİŞTİ

Bir anımı paylaşcam Bostancı PRINS'den LPG sistemini yaptırmıştım ama bagajdaki simit tank yüzünden halının ortası yüksekte kalmıştı yan taraflarını köpükle doldurmam gerekiyodu Bostancıdaki Prins bayi yapmıyoruz biz onu dedi neyse dedim babamın arabası BRC'li Bostancı BRC babamın aracını köpükle doldurmuştu bende bunu hatırlıyarak gittim BRC'nin önüne direk oranın makine mühendisiyle karşılaştım işte elinizde köpük varmı burayı doldurmak için yaparmısınız dedim biz yapmıyoruz dediler bende tamam dedim sonra adam hangi marka LPG var dedi Prins dedim iyi dedi Atiker falan iyiki yaptırmamışsın dedi bu arabaların sistemleri karmaşık bize gelince ben de yapmıyorum bu araçlara, ilerliyen zamanlarda araba arza lambası yakıyor falan flan dedi.

OZAN ERDEM link' Alıntı:
Bir anımı paylaşcam Bostancı PRINS'den LPG sistemini yaptırmıştım ama bagajdaki simit tank yüzünden halının ortası yüksekte kalmıştı yan taraflarını köpükle doldurmam gerekiyodu Bostancıdaki Prins bayi yapmıyoruz biz onu dedi neyse dedim babamın arabası BRC'li Bostancı BRC babamın aracını köpükle doldurmuştu bende bunu hatırlıyarak gittim BRC'nin önüne direk oranın makine mühendisiyle karşılaştım işte elinizde köpük varmı burayı doldurmak için yaparmısınız dedim biz yapmıyoruz dediler bende tamam dedim sonra adam hangi marka LPG var dedi Prins dedim iyi dedi Atiker falan iyiki yaptırmamışsın dedi bu arabaların sistemleri karmaşık bize gelince ben de yapmıyorum bu araçlara, ilerliyen zamanlarda araba arza lambası yakıyor falan flan dedi.
Demekki doğruymuş servis müdürü arkadaş en Iyi pirins opeller için dedi ama landi de geri kalmaz dedi bu arada sizin araç turbo mu yoksa atmosferik olandan mi memnunmusunuz kaça taktirdiniz

Kimse yogurdum eksi demez arkadaslar.... Kulaktan dolma haberlere sozlere itibar etmeyin
Elinizin altinda ucsuz bucaksiz bilgi denizi var google
Sirf brc liyim diye demiyorum fakat mantikli bi yonunu soyleyecem
Hangi marka araca ozel kit uretiyor?
Hangi marka 5+5 veya 6+6 yil garanti sagliyor
Hangi marka dunya devi otomobil markalariyla calisiyor?
Hangi markanin enjektorleri son teknolojiye sahip?
Hangi markanin yetkili servis agi genis?
Ve daha aklima gelmeyen bircok sey

arkadaşlar bugun adapazarındakı ekın otoya gıttıyımde orda lpg den subapları erıyen astra vardı araç klasık astraydı ve km sı 100000 km deydı ustunde kı  lpg  kıtı zavolıydı steeringwheel

nanisa link' Alıntı:
arkadaşlar bugun adapazarındakı ekın otoya gıttıyımde orda lpg den subapları erıyen astra vardı araç klasık astraydı ve km sı 100000 km deydı ustunde kı  lpg  kıtı zavolıydı steeringwheel

klasik derken astra g kasa mı h kasa mı hangisi ayrıca kaç bim km den itibaren lpg li kullanılmış

Geri