LPG DÖNÜŞÜM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akheron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akheron

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Forumda baya araştırdım ancak herhangi bir konu bulamadım. Arkadaşlar aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum aracım henüz 1700 km de ancak malum yakıt masrafı fazla olduğundan dolayı lpg dönüşümüne başvurdum. Ben kendim Burdur da ikamet ediyorum. Ispartada 2500 liraya benim aracıma özel kit olan landirenzo evo a14net kitini taktıracağım sizce fiyat nasıl?

Ynt: LPG DÖNÜŞÜM

Fiyat cok 1600 lıra kıt 500 de ıstersenız yağlamalı kıt fıyatı buna gore degerlendırın..

wings35 link' Alıntı:
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?board=37.0

bu arada sizi o fiyata resmen yemişler. sakın o fiyatlara taktırmayın... prins bile yağlamalı khein enjektörlü sisteme 2800 tl isterken... benim msj larımı inceleyin

arkadaşlar ben mecbur bu kiti taktırmak zorundayım aksi halde aracım garanti dışı kalıyor çok uzun süre araştırdım alabildiğim en fiyat bu :(

akheron link' Alıntı:
arkadaşlar ben mecbur bu kiti taktırmak zorundayım aksi halde aracım garanti dışı kalıyor çok uzun süre araştırdım alabildiğim en fiyat bu :(

Bunu olgun lpg ıle gorusun derım böyle fıyat mantelıtesı olmaz burda 2100 orda 2500 oyle bır sey yok hepsınde garantı verıyorlar kanmayın landı renzo garantı verıyor kazık yemeyın..

Arkadaşlar merhaba

Bende uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum yaklaşık 1 ay önce 1.4 cosmo alarak aranıza katıldım 500 km de landirenzo taktırdım .
Sanırım takarken kutup başını çıkardılar aracım otomatik  vites geçişleri bir tuhaf oldu . Aracın kutup başınızı çıkardığı için yeniden güncelleme gerekiyormuş.
Böyle bir şey varmı ?LPG taktırdığım içinde aracım garantiden çıktı Bu işlemi yalnızca yetkili servisler yapıyormuş randevu  almak gerekir mi ve ne kadar ücret karşılığında yapıyorlar bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa sevirim .

Geri