selam cok araştırdım sizlerede sormak isterim lpg ki taktıracam ama atiker ve zavoli arası gittim geldim sizce hangi zavoli taktıran arkadaş yardımcı olun veya bilen varsa ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisinin ustasi daha iyi ise onu secin , benim ustam kaliteliydi 2 aracimizdada atiker kullandik , öyle ki usenmeden ispartadan izmire gittim montaja , hatta gectigimiz haftasonu markalardan ve internet alemindeki sacmasapan yorumlardan, kendini usta diye tanitan kasaplardan kafasi allak bullak olan bir dostumun 1.6T 180 hp insigniasina Atiker LPG kitlerinden uygun olani takildi inanin bana ne performansta dusus ne de herhangi bir sikinti yasandi. Dedigim gibi eger usta saglam ise zavoliye fazla para vermek sacma...selam cok araştırdım sizlerede sormak isterim lpg ki taktıracam ama atiker ve zavoli arası gittim geldim sizce hangi zavoli taktıran arkadaş yardımcı olun veya bilen varsa ..
Hangisinin ustasi daha iyi ise onu secin , benim ustam kaliteliydi 2 aracimizdada atiker kullandik , öyle ki usenmeden ispartadan izmire gittim montaja , hatta gectigimiz haftasonu markalardan ve internet alemindeki sacmasapan yorumlardan, kendini usta diye tanitan kasaplardan kafasi allak bullak olan bir dostumun 1.6T 180 hp insigniasina Atiker LPG kitlerinden uygun olani takildi inanin bana ne performansta dusus ne de herhangi bir sikinti yasandi. Dedigim gibi eger usta saglam ise zavoliye fazla para vermek sacma...
Ozelden mesaj attim bir gidip bakabilirsinizHocam İzmir'de nereye taktırdınız bende yeni araç aldım 2012 Astra J 1.6 Landirenzodan başka taktırmayın diye duydum ne yapacağımı şaşırdım ne yapmam gerekiyor ?
selam cok araştırdım sizlerede sormak isterim lpg ki taktıracam ama atiker ve zavoli arası gittim geldim sizce hangi zavoli taktıran arkadaş yardımcı olun veya bilen varsa ..
Bu mantikla iyi kit ama kotu ustaya denk gelirseniz asil o zaman basiniza dert almis olursunuz. Bence lpg kiti markasinin kesinlikle onemi yok , usta iyiyse zaten sorunsuz kullanabilmebiz icin gerekeni yapiyor. Asil kilit nokta iyi bir lpg ustasi bulmak...Araç tam olarak kaç model hangi motor?
Atiker derken hangi ürün, zavoli derken hangi ürün? Hepsinin 3-5 tane değişik versiyonu var.
İkisi de aynı işi yapıyor niye fazla vereyim demek olayı basitleştirmek oluyor.
Malzeme kalitesi yanında, en önemlisi hangi tip enjektör kullanıyor, çalışma hızları nedir bakmak lazım?
Yerli varken yabancıya para verme gibi ilkokul yerli malı haftası sloganlarına kulak asmayın.
Bu iş bir sefer ve en iyisiyle yapılırsa randıman verir, sonra çok uğraştırır.
Araç tam olarak kaç model hangi motor?
Atiker derken hangi ürün, zavoli derken hangi ürün? Hepsinin 3-5 tane değişik versiyonu var.
İkisi de aynı işi yapıyor niye fazla vereyim demek olayı basitleştirmek oluyor.
Malzeme kalitesi yanında, en önemlisi hangi tip enjektör kullanıyor, çalışma hızları nedir bakmak lazım?
Yerli varken yabancıya para verme gibi ilkokul yerli malı haftası sloganlarına kulak asmayın.
Bu iş bir sefer ve en iyisiyle yapılırsa randıman verir, sonra çok uğraştırır.