Lpg Dönüşüm

crew chief

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arabami Yeni Satin Aldim.noter Satişini Yaptim.bugün Tüp Taktirdim.bundan Sonrasi Için Neler Yapmaliyim.teşekkurler

tüp koyup gez abi başka bir şeye gerek yok.)) hayırlı olsun.

Goksar Teşekkurler
Fenni Muayene Sizdirmazlik Ruhsat Hakkinda Neler Yapmaliyim

önce bi çift yeni rusat alın trafik şubesinden(59 ytl) ;sonra soförler derneğine gidin olayı anlatın ve dosya alın (15 ytl);dosyayı orada dolduruyorlar;isterseniz sizde doldurabilirsiniz;daha sonra vergi dairesine muayene harcını yatırın(105 ytl);vergi dairesinden muayene için borcu yoktur yazısı alın ve fotokopisini çektirin;;sigortayı yenileyin(bir seneliği 130 ytl ;ama aynı şirkette yaptırırsanız arta kalan günleri fiyattan düşüyorlar);sonra muayene istasyonuna gidin;sızdırmazlık testini yaptırın(25 ytl);sonra aracın muayenesini yaptırın ve projesini muayene istasyonuna bırakın;daha sonra bir takipçide daktiloyla ruhsatlarınızı yazdırın(3-5 ytl),sonra dosyanız ve diğer evraklarla beraber trafik şubesine gidin;evrakları danışmaya gösterin,orada iş beklamaye kalıyor;genelde evraklar tam giderseniz 2 saatte falan yeni ruhsatlarınızla beraber trafik şubesinden çıkabilirsiniz;bu arada ilk önce trafik şubeye gidip ne yaptırmak istediğinizi anlatın;orda ayrıntılı bilgi veriorlar;benden vukuatlı nüfus kayıt örneği istemişlerdi mesela,ama benimki varisliydi...

halilakel oldukça iyi izah etmiş önemli olan nokta ruhsatı üzerine alacağın il ile lpg projesini aldığın il aynı olmalı değilse sızdırmazlık vermezler ve başın ağrır

Geri