lpg dönüşümü yaptrmak istiyorum

bedirhan808

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Öncelikle herkese merhaba 2000 model 1.6 16valf astrama benzin yetiştiremiyorum lpg ye gecmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir

tek kelime ile BRC taktır :) 2 hafta once taktırdım daha 100-200 liradan kaçma BRc my 07 ;) 100 % teknolojik uyumluluk belgesi var astra ile hiç ayara falan gitmedim gazlı oldugunu bile anlamıyorum acıkcası arabının

arkadaşım daha bugün 6 silindir bmw me taktırdım. atiker brc filan uğraşma paraya kıy TELEFLEX taktır. tamamen farklı bi sistem. bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama evet performans artışı var :D

Bu konu hakkında çok yazı yazıldı. Bende Lovata taktırdım. Lpg işinin en iyisi lovatodur diyorlar. Fiyat olarak biraz daha pahalı. Araca takılan bitin parçalar vida ve kelepçesine kadar tek bir kutu içinde geliyor sadece yakıt tankını atiker takıyorlar. Diğer markalar için birşey diyemem tabii ama bazı markalar için ürünleri diğer marklardan topluyorlar dediler. Hatta şöyle birşey söyliyeyim, geçen gün muhabbeti geçti gaz taktırdım dedim ne marka tartırdın diye sordular lovata kaktırdım dedim ve tamam hiç konuşmaya gerek yok dediler ve konu orada bitti. Daha ne diyeyim.

Ahmet Altınçubuk

Hangi marka taktırırsan taktır ama bence stepne nin yerine taktırma...

Çünkü bu alana konulan LPG tankı 35 - 40 Lt civarında bir tank oluyor ve 250 - 300 Km' de bir LPG alman gerekiyor...

Eğer bagaj hacmi çok önemli değil diyorsan attır arkaya 70 lik olan yatay silindirik tanklardan, fiyat farkıda yok zaten, 500 - 600 Km de bir fullersin, ağzının tadıyla binersin...

Zaten Stepneyi bagaja koyunca gene bagaj hacmin küçülmüş olacak, taktırmadan önce bu ayrıntıyı düşün derim...

Bu arada marka olarak benimde tavsiyem BRC olacak...
Çok yaygın bir servis ağı var, ayrıca piyasada kendini kanıtlamış bir marka...

Hangi marka taktırırsan taktır ama bence stepne nin yerine taktırma...

Çünkü bu alana konulan LPG tankı 35 - 40 Lt civarında bir tank oluyor ve 250 - 300 Km' de bir LPG alman gerekiyor...

Eğer bagaj hacmi çok önemli değil diyorsan attır arkaya 70 lik olan yatay silindirik tanklardan, fiyat farkıda yok zaten, 500 - 600 Km de bir fullersin, ağzının tadıyla binersin...

Zaten Stepneyi bagaja koyunca gene bagaj hacmin küçülmüş olacak, taktırmadan önce bu ayrıntıyı düşün derim...

Bu arada marka olarak benimde tavsiyem BRC olacak...
Çok yaygın bir servis ağı var, ayrıca piyasada kendini kanıtlamış bir marka...

arkadaşlar Lovato BRC vs bunlar kötü markalar asla değiller. lakin hiçbiri TELEFLEX in yaptığını yapamıyor. satıcısı yada pazarlayıcısı değilim. kullanıcısıyım. enjektöleri manifolda gömüyorlar. aynı benzin mantığıyla çalışıyor. performansta düşüş kesinlikle yok. 2 sene sınırsız km garantisi, ayrıca montajdan ve lpg den motora gelebilecek herhangi bi arızaya karşı motoru anadolu sigortaya sigortalatıyorlar.

benim stepneme 55 lt sığdı. yedek lastiği çıkardım bu kopmpresör ve geçiçi tamir eden köpüklerden aldım. bi problem olursa lastikciye kadar gidebileceğim...

benim stepneme 55 lt sığdı. yedek lastiği çıkardım bu kopmpresör ve geçiçi tamir eden köpüklerden aldım. bi problem olursa lastikciye kadar gidebileceğim...

Vectra C'ye 59'luk Step marka simit çok az bir pot yapıyor. Uzun yolda çok rahat edersiniz

teleflex in fiyatı ne kadar bilen var mı

Geri