lpg dönüşümü yaptrmak istiyorum

teleflex in fiyatı ne kadar bilen var mı

ben 6 silindire 2.350 tl para verdim. bi arkadaş vardı orda herhalde focusa 1.800e anlaştı. şehir içinde 500.000 yakan aracım şu anda teleflex le hiçbir perforamns kaybı yaşamadan test için agresif kullanımda 185.ooo yaktı. inanılmaz memnunum...

focus 1800 olduğuna göre astra da o civardadır büyük ihtimalle.

Marka bir yere kadar onemli LPG de, (Teleflex GFI icin konusmuyorum, o apayri bir sistem). LPG de en onemlisi bu isi gereceklestirecek olan yer veya usta. yaptiracagin yeri cok iyi arastir.

ben Bursa'da en iyi LPG donusumu yapan tere yaptirdim, marka olarak Atiker markasini sectim, 12000km (onikibin) oldu ve daha ariza cikipda gittigim yok, sadece garanti disi kalmamasi icin, 2000. km de gittim ve 15000, km de tekrar gidecegim, performans dusuklugu olmadi dersem yalan olur, oldu ama bu da cok ufak bir dusukluk, usta olmayan bir sofor anlamaz zannediyorum, o kadar dusuk bir kayip yani. ama bana kazandirdiklarinin yaninda lafi dahi olmaz. bu gune kadar neden taktirmadim diye pismanim, bence hic dusunmeden yaptiracagin yeri sec, ve iyice bir arastirma yap.

ustelik hem ekonomik, hem de cevreci :) bundan iyisi samda kayisi

Fikirleriniz için teşekkür ederim şu an arabam sanayide 1100tl/10 taksit tomasetto 40 lt yakıt tankı ile birlikte yaptırıyorum

senede 10-12bin km yol yapan taktırmalımı ?
Kullandığı arabaya lpg'nin parasını çıkartıp birazda kar edecek kadar binecekse taktırabilir.
Değiştirme/satma gibi fikir varsa gerek yok, satarken faydasını göremezsin pek lpg li diye :)

Fikirleriniz için teşekkür ederim şu an arabam sanayide 1100tl/10 taksit tomasetto 40 lt yakıt tankı ile birlikte yaptırıyorum

konuda binbir çeşit markanın adı geçmiş, siz hiç kimsenin bahsetmediği bi marka taktırmışsınız :D

Geri