Lpg gerekli mi sizce?

Katılıyorum Lpg Fiyatıda Nerdeyse Benzin Fiyatına YaklaşTı Yakında Herkes Benzine dönücek. :D

seneye eğer emisyon değerlerine göre vergilendirme olursa gerçekten belki ordan bi avantaj yakalarız diye seviniyorum... ama onunda değerlemesi nasıl olacak bilmiyorum. standart fabrıka emisyon değerlerine gore mi değerlendirilecek, yoksa emisyon gazı ölçümü yapmaya yetkilendirilmiş mercii ler ile ölçüm yapılıp vergilendirme buna göre mi yapılacak bilmiyorum. bir fikri olan varmı?

Valla Abi Benimde O konuda Pek Bilgidim Yok Ama Her Gün Benzinligin Önünden GEçiyorum Her Gün Lpg Fiyatının Yükseldigini Görüyorum..

yahu benim arabayı anlatmışsınız sanki. hem prins hem tertemiz, hemde 4 lastik sıfır dün aldım 660 tl ye michelin energy saver :) demekki alıcısı çok olacak :)

evet olur nedenide insanlar okurken bile düşünür bu adam prins gibi pahalı bir kiti takmışsa bu adam titiz aracına değer veren adamdır her şeyin en kalitelisini en pahalısını ve iyisini aracına kullanıyordur mantığı oluşurki geneldede öyledir neticede 900 tl yede lpg kiti var..

bu arada lpg ne kadar olduki..

En Son Gördügümde 2.20 Ye Geliyodu

2.28 şu anda

Öglen Tabelada Yükseliyodu Rakam En Son 2.28 Olmuş Demekki :D

yuh ya daha bu yaz uzun yoldayken 1550 tl ye vardı adamlar pankartlar açmışlardı.. o sıra istanbulda 1.90 falandı galiba..

vay be memlekete bak 2.28 lpg pes ,avrupada cogu ulkede benzın bıle bu fıyatta degıldır dusununce kahrımdan ölecegım tarım,hayvancılık,sanayı,genc nufus,ıs gucu, petrol,doğalgaz,bor vs şeylerin oldugu ve bu denlı sömürülen,perişan edilen başka bir dünya ülkesi var mı yazıklar olsun ...

enson kıbrısta benzın 1,95 dı galıba orda yasıyan bı arkadasımız forumda paylaşmıştı gecenlerde 2 sanedır sabıtmiş fıyat sımdı nedurumda bılmıyorum:)
aracı fazla bınmıyceksen lpg taktırma derım bence

bizimkilerdede suç var o kadar makina mühendisi yetiştiriyoruz elektrik mühendisi yetiştiyoruz yazılımcı yetiştiyoruz kimyager yetiştiriyoruz bir tanesinin bile vatanıma milletime ibr faydam olsun hobisel olarak bile olsa haftasonu uğraşı işden boş kalan vakitlerde elektrikle çalışan motor yapalım araçlara monte edilebilen tarzda yada hidrojenle çalışan bir kit yapalım diye otorupda düşünen varmı 100 milyonluk memlekette..

ben hidrogen kitinden çok ümitliydim lpg gibi ama lpg den çok daha iyi verimli patlama oranı çok yüksek benzinden bile yüksek ve sıfır emisyon egzosundan su çıkıyor.. honda bmw yapdı hydrogenle çalışan arabaarı hazır..

yani bizdede hep mızmılık vahvah lık var hep şikayet var bir kerede bir kaç icadı biz yapsak ne olur.. hep avrupada böyle amerikada şöyle diyoruz hep avrupadan amerikadan bekliyoruz ama en az onlar kadar kalifiye insanlarımız var.. adam o kadar eğitim almış en azından haftasonu hobi olarak bile uğraşabilir emekli o kadar kalifiye insanlarımız var mühendisler v.b adam tüm günü kahvede geçiriceğine böyle bir şeyle uğraşabilir v.b

çoğu ürünler böyle insanların garagelarında ilk demolar protoipler olarak hayata geçmişdir..

Geri