lpg için son defa danışıyorum

almayın dizeli uğraşın aygaz la :D
kapalı parkta bile yeriniz yok....
çokmu ağır oldu ne ?:D

Ehehe :D sen oyle san daha cakan olmadı ki cicim :D Meriva ile 1 ay takıldım antalyada girmedigim kapalı otopark kalmadı :D bagajı acsın , stepneyı bulamaz alt bagajın altında saklı :D sonra kaputu acsın kit gözükmüyor :D , enjektor sesı az , zaten katalızor bos hırıltı var :D vsvs ruhsata baksın umrumdamı :D adhakfjlaşfdaşlsfjkalsfdşja :D

Bu arada LPG ılk takıldıgında 1 ayda Antalyada 6.000 km yaptım girmedıgım delık kalmadı :D araba 1 kez durmadı valla :D Ne zaman gaz koydugumuzu unutuyoruz , zaten 80 tl lık tıkabasa gaz alıyoz taaa 600km sonra bipbipbip diye otuyo :D e tabi klimada full acık :D Daha rahatı varmı ya :)

simit tankı olmayan düşünsün :maden:
durum Antalya Terracity de fena adamlar aynayla alta bakıyor :D
ona da hafta sonu gitti mi bagajı yarım aç/kapat geç.. :rakir:

Daha önce yazdığım gibi, sakın ha kimseden marka tavsiyesi alma.Yurdum insanı 3000 TL ile 1000 TL arasında yapılan lpg uygulamarının hepsinden memnun.burda olumsuz yorum alamassın.Taktıracaksan taktır.LPG az yakar.%50 tasarruf.bitti.

LPG kiti taktırınca aracın değeri neden yükselsin ki?

birisi aracını satarken hiç lpg takılmamış der 3 lira fazla ister. diğer bende lpg var 2000 liraya taktırdım der 2 lira fazla ister... ne güzel günler yaa...

bende 2004 astrama italyan tartarini taktırdım 1650.00 tl ye yaklaşık 1 yılı geçti maşallah daha bir defa bi arızası olmadı...yakıt konusundada taktırmadan benzinde 44-45 krs yakan aracım şuan şehir içinde 31 krş ( hem rampa yukarı ) şehir dışında ise 19 krş yakıyor.karar senin tabikide...

Kitin markasından ziyade usta çok önemli iyi usta zaten kötü marka ile iş yapmaz. Aracını çok kullanıyorsan LPG zorunlu ama yılda 3-5 bin km yapanlar için gerekmiyor bence benim 1997 Astra 1.6 16 v aracımda AKL marka sıralı sistem takılı şehir içi 9 şehir dışı 7 litre sarfiyatı var ayrıca çok memnunum enjektör sesi bile yok.

Geri