murat bey aracınız motor kodu nedir
Z16XEP20BC4295
hayırdır neden ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
murat bey aracınız motor kodu nedir
insanları karalamak değil gerçekleri yazıyorum ama siz bunun adına karalamak diyorsanız bunu bilemem montajında sizin servisinizde yapıldığını sizde, bende gayet iyi biliyoruz. şaşmaz oto sanayinde lider oto servisinde ki opel ustamda bunu teyit edebilir siz kişileri yanıltığınız için aracın boşu boşuna gaz kelebeği değişmiş montajı maden siz yaptınız bu işte bukadar profosyenelsiniz neden nozul uçlarını doğru yerden delmediniz artı sistemi garanti kapsamına alacağım deyip bunuda yapmammışsınız bu kalibrasyon dediğiniz olayı benim araca sizin servisin yaptığıyla birlikte belki 10 kere yapıldı ne oldu sadece verdiğim parayla kaldım sorunum çözülmedi banada nozul uçları değişecek demediniz sizin servisinize geldiğim doğrudur zaten twinport motora nasıl montaj yapılacağını bilseydiniz bunu söylerdiniz yada montajı ilk yaptığınızda bunu doğru yapardınız yine söylüyorum amacım kimseyi kırmak yada karalamak değil bence siz ilimi fizanda olsa öğrenmeye bakınki yaptığınız iş sizide bizide memnun etsin tekrar saygılar birşey daha forumda yazdığım diğer yazıyda okursanız daha iyi olacak (timsah gözyaşları)asilyan06´isimli üyeden Alıntı
benimde sorunuma bir yanıt verirseniz sevinirim ilk önce şunu sölemek istiyorum lpg sisteminde prins teleflex arkasından brc şuana kadar kalitesini kesinlikle kanıtlamış durumda benim size iki sorum olacak
1 piyasada bilinçli işinin ehli usta çok neden bu ustalar yerli malı yurdun malı diyerek atiker yada diğer yerli mallarının gelişmesi için yardımda bulunmuyor ve atiker tavsiye etmiyor ikincisi ise sorunumla ilgili
2 aracım 2004 model 1.6 twinport H kasa astra aracın üzerinde romano lpg sistemi vardı çok problem çıkartıyordu gazdan benzine geçiyor rolantide bozukluk yapıyor arabam çekmiyordu yolda stop ediyordu vs vs ankarada birtane servisi var dağ-cey romano ankarada tek biraz ilgisiz ve alakasız bir servis sorunuma çözüm üretmek yerine arkasını dönen bir servis neyse servise kızdım sistemi söktürdüm atiker safe fast taktırdım problemlerimin birçoğu ortadan kalktı sadece bazen rolanti bozukluğu var birde 111306 arıza kodu yanıyor oda sadece aracı çalıştırıp 3 4 km gitttikten sonra sönüyor bu sorunlarımla ilgili bilginiz varsa yardım bekliyorum
Cevap:Hasan Bey, firmamız ve cihazla alakalı problemlerinizi belirtmişsiniz.
Ama işin gerçek yüzünü yazmamışsınız. Aracınızda ki Lpg kitinin başka bir araçtan sökülerek takıldığını ve bu montajın bizim firmamızda gerçekleşmediğini sizde bende iyi biliyoruz. Firmamıza geldiğinizde Ankarada ki diğer bayi'yi şikayet etmek için uğradığınızı yani Ankarada bizden başka bayii olduğunuda bildiğinizi de açıklamamışsınız. İnsanları hataya yöneltecek kelimeler ve firmaları karalayacak cümlelerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Arızanızın giderilmesi için yapılması gerekenleri size geldiğinizde açıkça izah etmiştim.
Aracınız da rölanti ve stop etme problemleri olduğundan dolayı bize gelmiştiniz ve yapılması gereken değişikleri tekrar hatırlatayım;
1-Rölanti sensörünün problemli olduğunu, temizlenmesi veya değişmesi gerektiğini,
2-Novzıl uçlarının manifolt üzerindeki yerlerinin değişmesi gerektiğini,
3-Tekrardan kalibrasyon yapılması gerektiğini,
4-Yapılan tadilatın 1 gün süreceğini size belirtmiştim.
Sizde bazı problemlerinizden dolayı okadar zaman aracı bırakamayacağınızı söyleyip firmamızdan ayrıldınız.
murat bey aracınız twinport motor emme manifolt boğazında 2000 devirden sonra açan bir kelebek mevcut eğer kelebeğin bulunduğu yerden gaz girişleri yapılmışsa aracınız 2000 devire kadar gaz yememe, rolantide bozukluk meydana gelir hatta hatta dur kalklarda aracınız stop eder mutlaka ve mutlaka emme manifoldunu söktürün öyle montaj yaptırın derim eğer ustanız bilmiyorsa gelin yardımcı olayım saygılarZ16XEP20BC4295
hayırdır neden ?
murat bey aracınız twinport motor emme manifolt boğazında 2000 devirden sonra açan bir kelebek mevcut eğer kelebeğin bulunduğu yerden gaz girişleri yapılmışsa aracınız 2000 devire kadar gaz yememe, rolantide bozukluk meydana gelir hatta hatta dur kalklarda aracınız stop eder mutlaka ve mutlaka emme manifoldunu söktürün öyle montaj yaptırın derim eğer ustanız bilmiyorsa gelin yardımcı olayım saygılar
mutlaka ama mutlaka kontrol ettirin ama rolanti bozukluğu benzinde yapmıyorsa sebebi yanlış delik yerleri benzinde rolantinizde problem yoksa rolanti düzenleyiciniz sağlam demektir ikinciside benzin enjeksiyon zamanıyla gaz enjeksiyon zamanı birbirine çok yakın ayarlanmalıNasıl montaj edildiğini bilmiyorum fakat montaj yaptırdığım yer büyük bir yer ve kalite belgeleri mevcut takdıralı daha 1 hafta oldu , süreç içerisinde takip edeceğim bakalım ...
Gaz yemede sorun yok sadece araç giderken ayağınızı gazdan çektiğiniz zaman hafif bir silkeleme var , sanırm ayardan kaynaklanıyor , rolantide iken ise stok edecekmiş gibi bir durum sözkonusu rolanti sensörünü kontrol ettireceğim umarım sorun yoktur.
arkadaşlar
2010 model astra hackbach 1.4 benzinli sıfır bir araç aldım.
bu araçta bulunan ecotech motorlara lpg takılmıyor denildi acaba doğru mu?
aracıma lpg taktırmak istiyorum hangi modeli taktırmalıyım.
taktırmamın benim için bir zararı varmı
daha önce taktırmış arkadaşların fikirlerini bekliyorum.