Bizim milletimiz her zaman çok iyi ekonomi yapar ama nedense bankalara olan kredi kartı borcumuz da her geçen gün dağ gibi artar. Bir yerde hata yapıyoruz ama nerede?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende 2001 astra elegance var lpg taktırdıktan sonra rahat ettin. şehir içinde km de 0,55 yakan aracım 0,35 düştü daha 1000 km kalibrasyon ayarıda yapılmadı oda yapılsın dahada düşer diye düşünüyorum.
Benzinli arabayla 29-30 kuruş yakabilen tek insan benim heralde(benzin fiyatı 4.54 tl). Az biniliyorsa tüple müple uğraşmaya gerek yok. Ben tüplü arabada rahat edemiyorum ya sanki her an bomlayacakmış gibiMesela ticari taksiye bindiğim anda inene kadar aklımdadır. Fazla pimpirikliyim ama bu huyum değişmez. O yüzden haftada 1 gün az biniyorum benzinli biniyorum. No arıza lambası no tüp cart curt ayarı no tekleme no silkeleme
tamam çoğu araç arıza vermiyo ama verdiği zaman nefret ederim ben arabadan. arıza lambası yanmayacak arkadaş.