Ynt: LPG KONUSUNDA YARDIM
bide gitmiyo diyolar bu araca
Vet15 link' Alıntı:Evet 1.6 115 hp Sedan Edition
bide gitmiyo diyolar bu araca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vet15 link' Alıntı:Evet 1.6 115 hp Sedan Edition
tff2525 link' Alıntı:bizim arcların lpg için subaplarından bahsettiniz mi onlara acaba?
bu sabah şanlıurfa merkezden gaziantep havalimanına gidip döndüm e90-karayolunu kullandım gidişte 100-130 km hızla gittim dönüşte 100 km hızı hiç geçmedim. gidiş dönüş toplam 67 tl lpg tüketimim oldu 330 km yol yaptım şuan için hiçbir sorun yok gibi görünüyor 20 kuruş yakıt tüektimi var arabam benzine göre biraz daha sessiz çalışıyor. çekişte bi düşme söz konusu değil. arabada ısınma sorunu yok gibi emin olmak için ş.urfa döner dönmez arabayı stop etmeden tamircime göstersim bu motor ısısı normalmidir diye normaldir dedi bir sıkıntı yok. umarum bir sorun yaşamam. ilerleyen günlerde şehirçi yakıt tüketimini yazarım.tff2525 link' Alıntı:ATİKER OBD 2 TAKTIRAN ARKADAşIM.uzun yol deneyiminizi lpg için paylaşır mısınız .özellikle araçta yüksek ısı hareret oluşacak mı birde ne kadar yakacak
canciger link' Alıntı:bugün 4000 km deki 1,6 115 hp 2012 model astra j aracıma atiker obd II taktırdım arıza lambası yanmadı ilk 100 km şehir içi mükemmel diyebilirim yarın 300 km uzun yol yapıcam uzun yol izlenimlerimi yazarım. 900 tl 12 taksit.
garanti hikayesine gidip 1600-2000 tl verirken iki kere düşünün derim verdikleri 2 yıl garanti boyunca zaten siz istesenizde o araca zarar veremezsiniz. hadi diyelim zarar verdiniz zaten adamlar sizden o parayı peşin peşin alıyorlar lpg takmadan önce bir kaç tane özel servise sordum ben bu araca lpg taktırdım diyelim ki bu araç iki yılda veya 20 bin veya 30 bin km de sübap erittim yaktım v.s masrafım ne olur 700 tl ile 1000 tl arası masraf çıkardılar. sizde bir kaç bu gün yerden sorun soruşturun öyle karar verin.
bugün brc-1550 tl aldesa 1650 -landirenzo 1400 tl -zavoli 1350 tl -atiker obd II 900 tl hepsiyle görüştüm hepsinden fiyat aldım.adamların hepsinin ortak konuştuğu laf bu araçlarda sübap erimesi olur ama öyle 20-30 bin km olması söz konu değil biz yüzlerce araca taktık kimse daha böyle bir şikayetle gelmedi böle bir şey olsa bile 70-80 binlerde olur ve o zamanda olsa bile siz 10 defa o parayı çıkarırsınız.