lpg 'li OPEL memnunıyet derecesi!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.YILDIZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu yeni astralarda ses problemi varmı .ldığım yeni astrada sanki motor sesi içerden duyuluyo gibi.yalıtım nasıl bilgili arkadaşar.lütfen

demekki herkeste aynı problem var bence ya havadan yada hani şu bir ara bilgi vermiştim ya propan ve bütan sayısı ile ilgili devlet her ikisininde eşit olması lazım diye yasa çıkartmış ya bence ondan kaynaklanıyor olabilir...

Bende hiç de öyle anormal bi motor sesi yok maşallah ... :( ;) :good:

bende de yok ama şu stabilize yolda giderkenki iç ses lastik sesi beni öldürüyor sağolsun devletimin yaptığı duble yollar hep sıcak yağ üzerine mucur olduğu için asfalt ne demek unuttuk

mıcır beni de hasta ediyor. alman arabasını mıcıra vurmak kadar canilik de yok ama napacaksın gariban ulkesi

mdellal' Alıntı:
Bende özellikle lpg de iken yol bilg. kuduruyo resmen.Hafif gaza basmamla 17-18 lt lere fırlıyo,hatta 1 veya 2. viteslerde biraz yüklendiğim zaman rahatlıkla 30-40 lt leri görebiliyorum.Sırf bu yüzden sinirlerimi daha fazla bozmamak için ''kronometre yada gidilen yol'' göstergesini açıyorum.Benzinde ise daha insaflı araba.Mesela en basit örneği anlık tüketimi benzinde iken 0.8 - 0.9 ; lpg de ise 1.1 veya 1.2 gösteriyo çoğu zaman ... :eek: :( :mad:

iyiki yol bilgisayarım yok hehehe:rock

Göz görmeyince gönül katlanırmış demişler ...

aynen öyle abi dediğin çok doğru katlanmaya devam

Geri