lpg 'li OPEL memnunıyet derecesi!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.YILDIZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SELAM ARKADASLAR.O ARIZA LAMBASI BİLDİĞİM KADARIYLA EKSOZ BORUSU ÜZERİNDEKİ SENSÖRDEN DOLAYI YANIYO BENİM ARACIMDADA VAR SIRALI SİSTEM VE O LAMBA BENDEDE YANIYO.SERVİSE SORDUM LPGDEYKEN Bİ SORUN ÇIKARMADIGINI SADECE BENZİNLE KULLANIRKEN ECU YU ETKİLEDİĞİ İÇİN YAKITI ARTTIRDIGINI SÖYLEDİLER.LPG İLE KULLANDIGIMA GÖRE BENCE YANMASINDA Bİ SAKINCA YOK...HER ZAMAN SÖYLERİM SIRALI SİSTEMİ İCAT EDENDEN ALLAH RAZI OLSUN:tesk:

sizden bu arıza lambası durumunu duyduktan sonra gözümü göstergeden alamaz oldum acaba benimki ne zaman yanacak diye , kaza yapcam yola bakamıyom:D kesin mi yani tüm opellerde yanıyo mu lamba :( ama yinede şu sıralı sistemi icat edenin harbi elini öpmek lazım yoksa bu benzin fiyatlarıyla arabadan zevk alarak binmek mümkün değil:alkis:

X18XE' Alıntı:
sizden bu arıza lambası durumunu duyduktan sonra gözümü göstergeden alamaz oldum acaba benimki ne zaman yanacak diye , kaza yapcam yola bakamıyom:D kesin mi yani tüm opellerde yanıyo mu lamba :( ama yinede şu sıralı sistemi icat edenin harbi elini öpmek lazım yoksa bu benzin fiyatlarıyla arabadan zevk alarak binmek mümkün değil:alkis:
aman dıyım kardes kaza felan yapanda sonra sızın yuzunuzden oldu deme:D sen yoluna bak o yanar sende kafanı hasta etme yanmaması ıcın yapacan bırsey var tupu sokup atacan:D

tüp hiç sökülürmüüü??? o bi nimet o benim herşeyim otobanda 240 yapabiliyorum ben onla,caddelerde millete kafa tutuyorum lpg sayesinde alıyorum 15 ytllik gaz en az 90 km geziyorum hemde yuksek devirli ve seri kullanımlar yapıyorum...öğrencilik işte naparsın kısıtlı bütçe ve ekonomik düşünmek zorundasın...hem ekonomi hemde performans sağladı lpg bana :))

winner' Alıntı:
tüp hiç sökülürmüüü??? o bi nimet o benim herşeyim otobanda 240 yapabiliyorum ben onla,caddelerde millete kafa tutuyorum lpg sayesinde alıyorum 15 ytllik gaz en az 90 km geziyorum hemde yuksek devirli ve seri kullanımlar yapıyorum...öğrencilik işte naparsın kısıtlı bütçe ve ekonomik düşünmek zorundasın...hem ekonomi hemde performans sağladı lpg bana :))

:D :D

winner' Alıntı:
nöruyon kardeş nerdeyse beleş binecen!!inşallah bı kaç sene sonra gene övgü yagdırırsın

Peki herkes bu LPG olayını bu kadar met ediyor neden üreticiler bu olayı uygulamakta bu kadar yavaş davranıyorlar bildiğimiz gibi OPELde Combo CNG diye bir araç var neden Corsaya yada Vivaroya koymuyorlar bu olayı... Bana kalsa bir bildikleri kesin vardır....

EKTOPEL' Alıntı:
Peki herkes bu LPG olayını bu kadar met ediyor neden üreticiler bu olayı uygulamakta bu kadar yavaş davranıyorlar bildiğimiz gibi OPELde Combo CNG diye bir araç var neden Corsaya yada Vivaroya koymuyorlar bu olayı... Bana kalsa bir bildikleri kesin vardır....

Çünkü TÜrkiye de yeterli CNG istasyonu yok ve olmayacakta...

Geri