M
mdellal
Bilgi Girilmemiş
Hayırlı olsun arkadaşım ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
X_MATE' Alıntı:merhaba arkadaslar hepinizin yazdıklarını bir bir okudum.. benim aracım 2001 astra gl/ac 1.4 16V aracı geçtiğimiz yaz aldım aldıgımda 35bindeydi km suan 42binde falan alır almaz da lpg taktırmıştım lavato marka.. arac suan sehir içinde 10 ytl ile tam 65km yapıyor.. çokta memnunum lpgden..
yalnız benim bi sorunum var lpg devir tam 3'e geldiğinde gazı kesiyor servise mi gitmeliyim? genelde okudum yazıları 4.devirde kesiyo çoğu arkadasımızın ki acaba benim araç ayarlı mı ? teşekkürler...
sen benzine geçirmedigin sürece neden geçsin size başimdan geçen bir olay?lpg ayarı için servise gittim.Gaza yüklendi araç 4000-4500 devirde sallanmaya başladı.Benzinde normaldı.Bir iki lpg de denendi 4000-4500 aralıgını geçemedik.Benzinde birkaç kez denedi sonun da olan oldu.Depraj baskı balata ve depraj muhafazası darmadagın.Nedeni çözemedik neyse yaptırdık.Araçın lpg ayarlarınıda yaptırdık ve şuan benzinde neyse devir o kadar çıkıyor.Ama hala lpg den istedigimi almadıgı düşünüyordum.Ankara ya giderken bunu anladım.Araç rampalarda çekmiyor devir habire düşüyor araç sanki zıplıyordu.Esenboga havaalanına yaklaştıgımızda ışıkta durdum baktım araba sallanıyor sanki savaştan çıkmış gibi.Devir saati düzensiz 1 vitesde bile gidecek hali yok.Neyse o şekilde işimizi bitirdik.Çektim ivedikteki sanayiye girdik tamirciye sonuç 90 ytl.bujişbuji kablosu.Ondan sonra araç düzeldi.Çekiş de kayıp yok.Lpg de araçın hatası olmamalı özellikle ateşleme sistemi tam çalışmalı çalışmazsa 3000 devir de bile gitmez.ateşleme sisteminiz özellikle bujileri hemen hemen 10-15 aralıgında temizletin veya degiştirin.taktırdığın yere gidip söyle. sıralı sistemler belli bir devirde benzine geçiyor diye biliyorum, ama bu geçeceği devir de ayarlanıyor. 4000 devir de normal bence. sen gidip söyle ayarlasınlar:good: imzanda çok fazla boşluk var. onu azaltırsan çok iyi olur![]()