lpg 'li OPEL memnunıyet derecesi!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.YILDIZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
faithless1905' Alıntı:
20 ytl ye 200 km yaptım bu haftasonu daha ne olsun millet...
200 kilometre şehir içi mi şehir dışımı?

......

bizdede 1996 vectra b gls var..45 ytl ile 350 km. yapıyor İzmir-Çanakkale arası zavolli marka italyan

abi hafta içi şehir içi hafta sonu şehir dışı günlük ortalama 10 km şehir içi yapıyorum bazende 15 falan...iyidir...iyi....

bende şehir içinde 20 ytl-ye 160 km. yaptım

lpg baya avantajlıymıs benim eski arabamda vardı bende memnundum baya

Son ölçüm değerim : ş.içi km de 153 ykr ...

1.5 hafta oldu aracıma E G@s marka sıralı tüp taktıralı.Gayet memnunum.Performansımda hiç bir değişiklik yok %50 ye varan tasarrufu var.Dünya üzerinde %25lik kullanımla 1.sıradayız.Avrupa önümüzdeki 5 senede bizim oranımıza ulaşmayı hedefliyor ve bu alanda destek de veriyor.Kimi ülkelerde vergi indirimi, kimisinde montaj masrafları vs.İngiltere Kraliyet ailesi araçlarına hep takıldı LPG, İtalyada kimi şehirlerde BENZİNLİ araçların şehiriçine girmesi YASAK.Bunun gibi şeylerle teşvik ediliyor insanlar ve yakında büyük otomobil firmaları fabrika çıkışı lpg li araçlar üretecekler.Güvenlik meselesine gelince TSE belgeli bir yerde taktırırsanız hiçbir sorun yok hatta benzinli araçlardan daha güvenli ancak İstanbul gibi bir yerde toplam TSE belgeli yer 36 tane.

mdellal' Alıntı:
Son ölçüm değerim : ş.içi km de 153 ykr ...

abi şehir içi 153 çok iyi bir rakam 1.6 ya göre artı senin dur kalkın da çok bence mükemmel ortalama olarak yarı yarı ya az yakıyor işte...

Geri