lpg 'li OPEL memnunıyet derecesi!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.YILDIZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
prins 1000 euro. 2000 tl ye sıkı pazarlığa taktırırsınız.

hahaha mehil senin yöntem bu galiba. aman polis arkadaslar okumasın bunu sonra bu yöntemde sökmez. :kop:

henuz uyapmadım ama lastıgım jant kapagım hazır. yazın takarım. çunku yazın malum çok musaıt oluyorum. heryere gıttıgım oluyor dırek takıyorum. şu an ıcın gıttıgım alışverış merkezlerı 4-5 tanesı okul ve evımın etrafındakılerın açık otoparkı var. ondan bu işe girişmedim ama yazın yaparım. lpg tank kapagını da araç kaporta rengıne boyattımmı aynayla da goremezler. ki zaten bakmıyolar.

tamam da onun cozumu kolay. al çıkma lastık. kes ortadan geçir simit tankın uzerıne. tak ustune bı jant kapagı devam et :)

tamam o kolay hatta şimdi lastik kılıfları çıkmış hepsiburada satılıyor 25-30 tl ye ondanda alırız gerekirse ama sorun olan o kısmı değilki sorun olan o tüpün üstündeki adını bilmiyorum karbiratör gibi bir zımpırtı var o onu neyle saklıycaksın dümdüz olsa her şekil uydurulur bir şeyler..en kötüsü takarsın üstüne bir büyük bas çalışmayan atıl bir şey görüntü olarak durur

tupun ustunde şamandırası var. nesini saklayacagız anlamadım. lastiği ortadan ıkıye yarıyorsun. tupun ustune geçırıyorsun. sonra jant kapagını koyunca nesi gozukecek?

ben 2004den beri işletmedim halada işli değil .)şimdiye kadar muayenelerede ayar werdm şimdi sıkılaştı polisin baktığı yokda muayne .pp

Normal midir?

Hep ölçüp durmuşumdur.2004 meriva enjoy 1600 motor. Ayda 40 lira benzin 80 lira LPG harcıyorum. %70 şehir içi %30 şehirlerarası yolda kullanıyorum. 680 km yol yapıyorum kış aylarında. Normal midir?

benim araçta da var kme marka 1500 tl taktırdım. bunda önemli olan işçilik. çekişinde hiçbir sorun yok ama bazı sorunlar çıkarıyor keşke taktırmasaydım diyorum.

Slm arkadaşalar,
'98 model Astra F 1,6 arabam için lpg taktırmak istiyorum.
Piyasadaki fiyatları az çok biliyorum. yerli/yabancı 900tl/2000tl arası ve üste kadar çıkıyor.
Ben durumlar sebebiyle yerli taktırmayı düşünüyorum. 3 seçenek var aklımda...
öncelik sırasına göre ;
1 -ALDESA
2- ATİKER
3- MIMGAS
Bana bu markalar için hangisini tavsiye edersiniz.
özellikle Aldesa lpg kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum.Teşk.

100 uzerınden 100 sıralı sıstem cok hesaplı 32 tlye 425 km yaptım uzun yolda herkese tavsıyemdır

Geri