Şu an lpg'de kesinlikle tüpten daha fazla performans alıorum.. Binen arkadaşlarda bilir![]()
bu nasıl bir cümledir ya ?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an lpg'de kesinlikle tüpten daha fazla performans alıorum.. Binen arkadaşlarda bilir![]()
Bence düşmez hocam durum bendede aynı 20 tl 65 kmSeninkine bakılırsa benim araç daha az yakıyor gibi. 25 kuruşa falan geliyor km de yakıtı. peki bunu daha da düşürmek için neler yapılabilir?
1.4 aracıma bende taktıracaktım ama ustalara danışınca 1.4 zaten az yakar gerek yok dediler.
güvendiğim ustalarla konuştuğumda LPG nin araca büyük zararları olduğunu belirtiyorlar. conta yakması, hararet, silkelemei motor performansında düşüş pistonlara verdikleri zararlar ayrıcada lpg nin tehlikelerinden bahsettiler.
ben taktırmayı düşünmüyorum.
1.4 aracıma bende taktıracaktım ama ustalara danışınca 1.4 zaten az yakar gerek yok dediler.
güvendiğim ustalarla konuştuğumda LPG nin araca büyük zararları olduğunu belirtiyorlar. conta yakması, hararet, silkelemei motor performansında düşüş pistonlara verdikleri zararlar ayrıcada lpg nin tehlikelerinden bahsettiler.
ben taktırmayı düşünmüyorum.
benzin demek istedi büyük ihtimal....hepimize oluyor ya..bu nasıl bir cümledir ya ?![]()