- Konuyu Başlatan
Ynt: LPG montajı yaptırdım ama...
yok henüz bir rapor alınmadı. bana evrak verdiler. proje vs. ben halletcem o işleri.
yok henüz bir rapor alınmadı. bana evrak verdiler. proje vs. ben halletcem o işleri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alize05 link' Alıntı:yok henüz bir rapor alınmadı. bana evrak verdiler. proje vs. ben halletcem o işleri.
mucahitduran link' Alıntı:Allah Allah. Hayır olsun inşAllah hocam. Sabah servis kontrol etsin. Sıkıntı yok derse mühendisler odasına gidilir.
alize05 link' Alıntı:yanlış anlatmış olabilirim. proje vb evrakları bana verdiler. ben sadece gidip sızdırmazlık raporu alacağım.
Geçmiş olsun yapılan hata çok büyük arkasını bırakmayın. İşte bu yüzden insanlar lpg'den uzak duruyor, küçük bir hata ile kaçak gaz ve Allah korusun sonu yangınla bitebilirdi. Lpg ruhsata işlenmediğinden dolayı kaskoda hasarı karşılamazdı.alize05 link' Alıntı:aracı bugün sabah kayınbiraderim opis'e götürmüş. elemanlar şu bahsi geçen köpük testini yapmışlar ve telefonda konuştuğum kadarıyla enjektörlere giden hortumlardan bir tanesinin kelepçesi montaj anında sıkılmadığı için gaz kaçağı olduğu anlaşılmış. Kelepçe sıkılınca koku kesilmiş. Ben pazartesi aracı alıp opis'e tekrar gidip ne var ne yok bütün civata, vida vb. hepsini tekrar kontrol ettireceğim. lütfedip cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.