Ynt: LPG Sonrası bagaj uygulaması
Olsun sende de flex floor varr bendekıe cakması
BÜLENT link' Alıntı:Bizde LPG yokki haci.
Olsun sende de flex floor varr bendekıe cakması
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BÜLENT link' Alıntı:Bizde LPG yokki haci.
Ben sôktûm onu bi ise yaramiyo. ?spitemre link' Alıntı:Olsun sende de flex floor varr bendekıe cakması
BÜLENT link' Alıntı:Ben sôktûm onu bi ise yaramiyo. ?
Abartma laa ne hangari. Sanki bagaj cok yenismis gibi bide onu koymuslar. 011zaaspitemre link' Alıntı:Bncede abı alırken ıncelemıstım ıncecık bırsey dedım bundan bır cacık olmaz dıye ıyı yapmısın hangar gıbı olmustur sımdı
Şehir içi kullanımlarda hiç almıyorum yanıma. Evde öylece duruyor. Şehir dışına gidiyorsam atıyorum bagaja. Sağı solu kirletmesin diye de çöp poşetine koyuyorum missyabasan link' Alıntı:onurody nin yaptırdığı flexfloor un yan sanayisi olmuş.
bence asıl sorun stepne, koyacak yer bulamıyorum? tamir kitine de pek güvenmiyorum nedense?
Bunu nasıl yaptırırız açıklaycı bilgi verebilir misiniz. Tüp taktırdıktan sonra yapmak istiyorumspitemre link' Alıntı:Yaklaşık 1.5 yıla yakın Onur un yaptıgı uygulamayı yapmıstım bende tavsıye ederım cok ıse yarıyor ve cok daha kullanıslı..
Astra j bagaj bölmesi onurody