lpg takılan aracı ferrarinin geri alması tamamen şehir efsanesiymiş...

burak loves opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Sizce Türkiyede kaç adet lpgli FERRARI var

106251_B015C3A1-BF65-4DB6-A4A0-8D422EE64F29.jpg

Ntvde otomobiller üzerine yapılan bir programa FERMAS aş nin müdürlerinden biri katılmıştı

Sunucu ona şu meşhur hikayeyi anlatıp gerçeklik payını sordu

-Efendim gerçekten birileri veya biri Ferrarisine lpg takmak istemiş , ancak bunu duyan Ferrari şirketi aracın parasını ödeyerek aracı gerimi almıştır ?

cevap aynen şöyleydi
-O sadece şehir efsanesidir. İsteyen ferrarisine lpg taktırabilir ancak dünya üzerinde hiçbir ferrari servisi aracın bakımını ve onarımını yapmaz. Araçta işin ehli olmayan ustaların elinde harap olur.

Ve aynı müdür ülkemizde tam 8 tane lpgli ferrari olduğunu söyledi. Sanayide o usta bu usta dolaşıp dururken aracın sahibinin elinde kalacağını verdiği paranın hava olacağını da...
Yani ferrarinin geri alma olayı tamamen yalanmış

ALINTIDIR!

e zaten opeldede böyle lpgli araca bakmıyorlar kendileri takmadıkca :D

çıkma veya yansanayi ferrari parçası da bulunur mu ki?
ferrari özel servisi necmettin usta :D motor-elektrik-kaporta :D:D:D

ben de başka bir programda ferrari yetkilisni izlemiştim sanırım şu auto showlardan birinde idi bizim sunuculardan biri sormuştu adam "evet öyle bir araç vardı ve parasını ödeyip aldık" demişti. Yani efsane olmayabilir ama bence insanları özgür bırakmalı kime ne ferrrayiye LPG taktırmış dizel motor atmış
ama ferrari alacak param olsa LPG taktırmam demiyecem asla ferrrai almam bence dünyanın en gereksiz arabası. 12 silindirli canavarla ne işi olurki insanın kent merkezinde 1,2 litrelik arabalarla aynı hızda gittikten sonra. bence dünyada bu kadar büyük boyutlu bir çevre felakti varken artık ferrrai porsche ve diğer spor otomobil firmaları az da olsa sınırlandırılmalı milletin parası var diye bizi zehirlemeleri gerekmiyor.

Geri