görüşün için teşekkür ederim arkadaşım.
benim düşüncem şu sen de hak verirsin herhalde bana .lpg depoyu bagaja taksaydım bayağı bi yer kaplardı .malum benim araba hb bana bagaj lazım.bagajda ne zaman lazım yazın tatile giderken, 2 çocuk olunca eşya biraz fazla oluyor.eşyaların yanına sol tarafa dikerim dedim güzelde bir kılıf yaptırmayı düşünüyorum deriden :=))
hal böyle olunca bu küçük stepneyi olmazsa ön sağ tarafa ayak altına bile atarım diye düşündüm bayağı bi küçük çünkü lpg depoya göre.ama bagajdan lpg depoyu seyyar söküp takma gibi bi şey olamaz benim mantıgım buna yattı sen ne dersin ;=)) ?????
şimdi öncelikle şöle o sprey geçici çözüm nasıl geçici... lastik patladı patlak lastikle lastikçiye giderzseniz bir de jant almanız gerekir... basarsın lastiğin içine lastiği şişirir gider lastiği tamir ettirir taktırırsın... amacı bu... stepneden de kurtulmuş olursun... zaten stepnende olsa lastikçiye gidip patlak lastiği taktıracaksın... uzun yolda stepne kesinlikle lazım şehir içinde en kötü birine tel ederseniz size getirir stepnenizi...
stepneyi araba içine alacaksınız sabitlemeye çalışın arabanın içinde o ağırlıkta birşey bir kaza halinde veya ani frende çok tehlikeli olabilir... bu kadar çok bagaja ihtiyacınız vardıysa daha büyük bagajlı bir araba tercih etmeliymişsiniz...