- Konuyu Başlatan
Ynt: LPG TAKTIRIYORUMMM
Az yaktıkça daha çok seveceğim haliyle thnxx
Az yaktıkça daha çok seveceğim haliyle thnxx
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bekliyoruz güzel sonuçlarıKemal_Kes link' Alıntı:Az yaktıkça daha çok seveceğim haliyle thnxx
7 litre şehir içinde yakıyor dediniz doğru okudum değil mi? Geriye üç şık kalıyor; 1- Aynı araçları kullanmıyoruz 2- Benim araç arızalı 3- Ben araç kullanmasını bilmiyorum. Başka bir seçenek aklıma gelmiyor, bu işi çözmem lazım. Astraya 7 litre ortalama ile binmek harika ötesi bir şey olur.turbonet link' Alıntı:1.4 turbo araca neden LPG taktıyorsunuz ki!! Şehir içi maksimum 7 litreye yakıyor zaten. Ben şuan 6,7,-7,0 lerdeyim. Benzinde bu kadar düşmüşken yazık bence. Atmosferik araca tamam anlarım da turbo ya yazık olur.
Hoca ben Mersin ilindeyim. Buralar düzova. Bende 7-8 arasi degerlerde kullandim. Ama bunlar sakin kullanim degerleri. Sehirici max 70, sehirdisi 90. İklim sartlarida sonbahar ve yaz. Mersin'de kış olmaz pek.harunhoca link' Alıntı:7 litre şehir içinde yakıyor dediniz doğru okudum değil mi? Geriye üç şık kalıyor; 1- Aynı araçları kullanmıyoruz 2- Benim araç arızalı 3- Ben araç kullanmasını bilmiyorum. Başka bir seçenek aklıma gelmiyor, bu işi çözmem lazım. Astraya 7 litre ortalama ile binmek harika ötesi bir şey olur.
Sizi canı gönülden tebrik ediyorum, uzun yolda bu değrlerin altını da gördüm ama İstanbul trafiğinde asla soğuklarda 9 litre altını görmedim, yazın 8,5 litre civarı idi. Active select ile bu ortalamayı yakalamanız takdire değer.turbonet link' Alıntı:Aslında 6.7 litre ortalamayla geziyorum. Bu ara misafirlerim var. Araç 5 kişiden aşağı olmuyor. O yüzden ortalamam 7 ye çıktı. Aracım daha 800 km de. 5-6 bin km sonra maksimum 6.2-6.3 lerı görürüm diye düşünüyorum Kullanımdan kullanıma fark var. Ben çok dikkat ediyorum. Trafiğe çok kalıyorum yoksa 5,5-6 arası gezerim Önceki aracımda astra h 1,6 motordu. Araç 2 bin km ye kadar 7.5 lt civarlarında geziyordu. Sonra 6.6 ya kadar indi
turbonetturbonet link' Alıntı:Aracım otomatik vites değil ki Otomatik vites ile tasarruf yapmanız pek mümkün değil.