LPG uygulamasından sonra Stepme için yer (Türk aklı)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Murat bu daha şık değil mi?

1958chevroletimpalaconv.jpg

Savaş abi bunun şıklığı arabadan kaynaklanıyor :) Valla bence adam çok akılcı bir çözüm bulmuş Bende palio varken aynı sıkıntıyı çok çektim hiç bu yönü gelmedi aklıma gelse yapardım hiç olmassa çoğu zaman istetmeyi yan koltuğumda taşımak zorunda kalmazdım :)

Yetmişli yılların ortalarında bu şekilde stepne taşımak çok modaydı. Hangi araçlar mı taşırdı, tabiki hacı Muratlar :kop:

Yetmişli yılların ortalarında bu şekilde stepne taşımak çok modaydı. Hangi araçlar mı taşırdı, tabiki hacı Muratlar :kop:

hiç hatılamıyorum abi :) hoş 70li yıllarda daha doğmama 10 sene vardı ya :)

resimler gözükmüyor sadece sarı kurbağa var..

resimleri bende göremiyorum.

valla ben sıfır meriva aldım. ondada stepne yok. onun yerine bagaja monte kopresör koymuşlar birde yapıştırıcı solüsyon var. gerçi yarıldımı kompresör neye yarar. gerçi lastik basınç kontrol sistemi varmış. :) stepnenin olduğu yere ıvır zıvırları doldurdum bende :))

:) kurbağaların sebebi imageshack sitesinin artık üye olmayanlara resimleri göstermemesi
pc_ImageshackFrog.gif

O halde imageshack dışında bir site aracılığı ile fotoğrafları yüklemeliyizki başka alternatiflerimizinde olduğunu bilmeliler. Kendi sitemizde başka bir sitenin izin verdiği ölçüde paylaşım olucak iş değil:mad:? imageshack ı kınıyorum

Geri