Arkadaşlar Merhabalar,
3 hafta önce aracıma bakım yaptırdım. Bakım yapan ustam tüp filtresini değiştireyim mi diye sordu bende değiştir dedim ve söktü gerçekten dolmuş uzun süredir değiştirilmemiş olduğunu söyledi. Daha sonra aracım 2. viteste alt devirde teklemeye başladı bende bu değişiklikten kaynaklı olduğunu düşünerek tüpçüye gittim yeniden kalibrasyon yaptı fakat araç yine tekliyordu. Bujileri kontrol ettik ve tırnak aralıkları açılmıştı ondan olduğu düşünerek yine bakım yaptırdığım servisteki ustama gittim ve tek tırnak bujiyi sökerek çift tırnak taktı orjinali bu dedi ve gerçekten tekleme kesildi. bir kaç gün sorunsuz kullandım aracı fakat araç bir süre sonra zor çalışmaya başladı ve artık tüm viteslerde tekliyor ve çekişi düştü. tekrar servise gittim servisteki ustam aracı kullandı ve bobinlerden kaynaklı dedi. Bende bakım gününe kadar en ufak problem yokken bakımdan sonra nasıl olur da bujisi bobini hepsi arızalanır diye sitem ettim. Daha önce bu sorunu yaşayan var mı tek tırnak buji ye gerimi dönsem? Kime sorduysam çift tırnak vectra c lerde diyor bilemedim. Yardımcı olabilecek olan var mı?