Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar 1998 Astra f 1.6 16 otomatik vites aracımın 1,5 aylık LPG macerası sonunda motor soğukken tekleme problemi çözülemeyince geçen hafta LPG'yi söktürmemle sona erdi. (LPG takdırdım huzurum kalmadı başlığıyla sıkıntılarımı dile getrimiştim daha önce) Bu arada arabamda baya işlem yaptırdım ve benzinde çekişde baya bir iyileşme olduğu için en azından harcadığım paralar boşa gitmedi diye seviniyordum ki 50 YTL benzinle 100 KM gidipde ışık yanınca delirdim. Bi daha denedim 30 YTL 61 KM araba resmen 50 Ykr yakıyo.. Aracım LPG olayına girmeden önce kış aylarında bile 40 Ykr yi (çoğunluk şehir içi kısa mesafe) geçmemişdi. Bu arada aracıma yapılanlar;
Ateşleme bobini ve kablolar değişti, bujiler yenilendi, hava emiş sensörü değişti, boğaz kelebeği temizlendi ve en son karbon clean yapıldı.
Arkadaşlar sizce bu süreçde ne olmuş olabilir arabaya. Aracımın çekişi harika bunu hissedebiliyorum. LPG sökülmesi etken olabilirmi bi yerler açık falan mı bırakıldı? yada carbon clean veya boğaz kelebeği temizliği etkiler mi ki bana pek mantıklı gelmiyo.
Özetle tecrübelerinize görüş ve düşüncelerinize ihtiyacım var...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....