lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kameraci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
prins ede iyi diyorlar ama ben brc taktırırım. landi renzoda olur

Son düzenleme:
teleflex,prins,brc,zavoli,lavoto sıralama böyledir. fiyatlarda böyle sıralanır zaten...

Prins iyidir fakat genelde silindir hacmi yüksek araçlara kullanıyorlar,,BRC en idaeli

Yaklaşık olarak 21000 km dir Teleflex kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımınız için brc de karar verdim utasta çok önemli diyorlar iyi bir usta için eskişehirli arkadaşlarımın yardımlarını beklerim

Son düzenleme:
Ben kesinlikle Landirenzo'yu öneririm.. Aldığım zaman inanılmaz bir araştırma içine girmiştim.. Bütün markaları/modelleri araştırdım nerdeyse ama Opeller için Landirenzo Omegas modelinden iyisi olduğunu sanmıyorum.. Tüm dünya'da GM ile anlaşması var Landirenzo'nun.. Hiç tereddüt etmeden taktırabilirsiniz.. Ayrıca şunuda gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki parçaların kalitesi piyasadakilerin içinde en kalitelilerinden.. Bosch enjektörler zaten efsane, piyasadaki en sorunsuz ve performanslı enjektörlerden birisi..

Arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımınız için brc de karar verdim utasta çok önemli diyorlar iyi bir usta için eskişehirli arkadaşlarımın yardımlarını beklerim
Şimdi LPG işine hiç gimediğim için ne desem yalan olacaktır :sorry: Ama sanayide Çalışkan otonun arasında bir yer var sürekli iş yapıyor net ismini ilmiyorum fakat atiker takıyor galiba ...

bende zavoli kullanıyorum simit depo ful dolu depoyla şehir içi 320 km gördü gayet çok memnunum aracımın performansı çok güzel benzinden farkı yokmuş gibi haraket ediyor yola çıktımı tutması zor oluyor

Geri