bence çok güzel olur hiç düşünme yaptır arka kapılarıda dedğin gibi yaptırırsan 10 numara olur
bencede dediğin gibi yaparsan cok güzel durur...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence çok güzel olur hiç düşünme yaptır arka kapılarıda dedğin gibi yaptırırsan 10 numara olur
o iş sandığın kadar basit bişe değil.. o astraya yapılan kaputtu numuneliktirabi çok güzel olcak yaptırınca hayırlısı olsun o kaputu yandan açma fikrni bende düşünüyorum acaba kocaelide varmı yapan yaprak kaput diede geçiyor
ostimde bi ustada yapmış... ama nası olur bilemem... kafamıza filan düşmesin kapılsd nın muadılı bır sıstem var ben gordum uygulanmıs halını fıyatı lsd nın asagı yukarı 10/1 i ama montajı farklı camurluklar falan sokuluyor ve montajı da kaporta ustasının ısı fıyatı ben sordugumda 350 ytl ıdı ama benım cok hosuma gıtmıstı lsd yı aratmaz yerlı malı yurdun malı
o iş sandığın kadar basit bişe değil.. o astraya yapılan kaputtu numuneliktir
ya ben de oyle bır supheyle yanasmıstım fakat gayet saglam ve de hos duruyordu kapının amortisörlerını bıraz guclusunden taktınmı hıcbır sorun olmaz hatta gordugum 206 da kapıyı acınca o hıdrolık gucle kapı kendılıgınden yukarı kalkıyordu ve gayette guzeldı bakalım ben de uygulayacagım sanırım yazaostimde bi ustada yapmış... ama nası olur bilemem... kafamıza filan düşmesin kapı