LsD Kapı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nakayama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel olmuş neden corsaya bu derece para harcanmaz abi allah allah abi arka kapıların kapı kollarını iptal ettir tek kapı görünsün o zaman LsD kapı güzel olur

lsd nın muadılı bır sıstem var ben gordum uygulanmıs halını fıyatı lsd nın asagı yukarı 10/1 i ama montajı farklı camurluklar falan sokuluyor ve montajı da kaporta ustasının ısı fıyatı ben sordugumda 350 ytl ıdı ama benım cok hosuma gıtmıstı lsd yı aratmaz yerlı malı yurdun malı :)

abi çok güzel olcak yaptırınca hayırlısı olsun o kaputu yandan açma fikrni bende düşünüyorum acaba kocaelide varmı yapan yaprak kaput diede geçiyor ;)
o iş sandığın kadar basit bişe değil.. o astraya yapılan kaputtu numuneliktir;)

lsd nın muadılı bır sıstem var ben gordum uygulanmıs halını fıyatı lsd nın asagı yukarı 10/1 i ama montajı farklı camurluklar falan sokuluyor ve montajı da kaporta ustasının ısı fıyatı ben sordugumda 350 ytl ıdı ama benım cok hosuma gıtmıstı lsd yı aratmaz yerlı malı yurdun malı :)
ostimde bi ustada yapmış... ama nası olur bilemem... kafamıza filan düşmesin kapı:D

Gayet yakışır fakat, oyle bi kapınında goturusu vardir elbet. arkadaslarinda soyledigi gibi teknik aksamda degisiklikler, park sorunu , guvenlik ve saglamlikta sana zorluk cıkarabilir.

o iş sandığın kadar basit bişe değil.. o astraya yapılan kaputtu numuneliktir;)

ben bi tuning dergisinde corsaya yapılmıştı gördüm resmini bulursam paylaşırım

ostimde bi ustada yapmış... ama nası olur bilemem... kafamıza filan düşmesin kapı:D
ya ben de oyle bır supheyle yanasmıstım fakat gayet saglam ve de hos duruyordu kapının amortisörlerını bıraz guclusunden taktınmı hıcbır sorun olmaz hatta gordugum 206 da kapıyı acınca o hıdrolık gucle kapı kendılıgınden yukarı kalkıyordu ve gayette guzeldı bakalım ben de uygulayacagım sanırım yaza

Geri