LUK mu GM mi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muratenes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne luk ne gm (gm harbiyse ayrı tabii )
direk sachs unut gerisini

orjinali sachs

gm ile luk aynı zaten marka aldatmasın sizi luk 10 liraysa GM markasını basar 50 lira derler. Bunun örneği servislerde mevcut zaten

gm eğer luk marka parça kullanıyorsa, parça belli kriterleri sağlıyorsa gm markası basılıyordur,
luk un ürettiği her parça gm markasını hakeder diye bişey yok tur bence,
kesin ihale ile toplu alıma gidiyordur ve belli test değerlerini kend,i belirliyordur ve luk ta üretim ve test aşamasında daha titiz ve daha teknolojik testlerden geçiyordur,
luk a güvenirim ama gm in luk tan aldığı parçaya daha çok güvenirim.

tabiiki belli kriterlere göre luk üretiyor sonra gm alıyor ve takıyor.
ama kendini luk'un yerine koy. sistemi gm'in istediği gibi kurmuşsun. istedikleri kaliteyi yakalamışsın. seri üretime başlamışsın. gm istiyor senden atıyorum 1000 tane.. senin üretim kapasiten 2000 tane.. adam 1000 üretip yatacağına, işçisini geceli gündüzlü çalıştıp 2000 üretip fazla ürünü kendi pazarlıyor.

LUK yillarin fabrikasidir tabii burasi türkiye:( onun da cakmasi olabilirmi size birakiyorum...gecen merakimdan bosch akü sordum 72 Amper 100-140tl arasi fiyat aklim almiyor almanyada 120-145 euro arasi:confused:
arkadas triger cin deyince insan korkuyor hangisi gercek...
bundan 10 sene oluyor termostad isdedim almanmi yoksa yerlimi dedi,dedim alman ...getirdi alman mali wähler..kardesim neresinden bakarsan bak kutu alman mal degil :D mali tanimasam:D
neyse,
hic bir otomobil fabrikasi motor,aks,sansizman,kaporta harici kendi üretmez,hepisi anlasma yaptigi firmalar üzeri kendi markasini numarasini etiketleyerek ürettirir....mesela opelin amortisörler monroe...fren ön Ate arka yine kaliteli ama bir ucuz Lukas...bu bir örnek mesela

Dün bende triger setini değiştirdim usta bu çin malı götür değiştir dedi, gittim aynı yere değiştirdim. İkisinde de GM yazıyor. Yeni getirdiğime de baktı ben sorumluluk kabul etmem dedi, taktı.

Diyeceğim o ki kursak alışmış harama...
Allah'a havale ediyoruz. Bir yerden çıkarır Mevla ama onlar farkında bile olmaz.
Dürüstlük ikinci planda.
Halbu ki rafa koysa 2 ürünü de bak kardeş şu çin malı 100 TL, şu da orjinal GM veye her neyse 180TL, ikisinde de kazandığını eşit koysa vallahi GM alırız ama dürüstlük ikinci planda şimdi sen veya ben veya bir başkası o adamın dükkanına bir daha uğrar mıyız ASLA, peki gidecek olana önerir miyiz? MÜMKÜN değil.

Burada kim kazanır usta kazanır dürüstlüğünden dolayı ve ben ustayı herkese öneririm (beni uyardığı için).
Acentacı ne yapar müşteri kaybeder, kısa vadede olmasa da uzun vadede batar veya dükkan kapatır ben naparım o zaman olacağı belliydi der k....la gülerim.

Enflasyon falan hikaye yani dürüst ve namuslu insan hiçbir zaman aç kalmaz.
Az ama devamlı kazanır.
Saygılarımla...

Allah korkusu yok milletde ....
yeri gelir valla billa..bilmez ayet ile beyanda Allah bunlar(bu gibiler) icin az bir dünyalik karsiligi ahiretini satiyorlar diye....

Debriyaj seti için söylüyorum. Trabzondaki yetkili servis LUK marka setleri garanti kapsamında takıyor. SACHS getirsen de takmıyor, garanti de vermiyor...

çin çıktı mertlik bozuldu..hep bir soru işareti acaba orjinal mi? ya çin se ya çakmaysa? napalım artık yapacak bişey yok.inşallah sıkıntı olmaz kimsenin arabasında.

Geri