lumar cam filmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: lumar cam filmi

Aracımı alır almaz ilk işim çıtalar olmuştu, sonra diğer uygulamaları yapmıştım. ֖zellikle koyu renklerde çıtalar araca çok farklı hava katıyor ve kendini gösteriyor,  Yanlış anlaşılmasın açık tonlarda da bence mutlaka çıta olmalı.

Edit : fikir vermesi için aracın çıtalı resimini ekliyorum

[img=800x600]http://i.hizliresim.com/pYGnqz.jpg[/img]

Koyu citalar nasil oluyor,benim hosuma gitmeyen parlak olusu

copcu06 link' Alıntı:
Koyu citalar nasil oluyor,benim hosuma gitmeyen parlak olusu

Koyu renkli araçlara özellikle yakışacağı söyleniyor orada, çıta koyu değil :)

ozgun88 link' Alıntı:
Fikrinizdir saygı duyarım ama konu cam çıtası ise arabasına göre değişir bence ki bu araba astra ise kesinlikle 10 numara olur
+1  045thumbsup

OGOKTAS link' Alıntı:
Aracımı alır almaz ilk işim çıtalar olmuştu, sonra diğer uygulamaları yapmıştım. ֖zellikle koyu renklerde çıtalar araca çok farklı hava katıyor ve kendini gösteriyor,  Yanlış anlaşılmasın açık tonlarda da bence mutlaka çıta olmalı.

Edit : fikir vermesi için aracın çıtalı resimini ekliyorum

[img=800x600]http://i.hizliresim.com/pYGnqz.jpg[/img]

֖zdemir maşallah,bu arada araban ortalığı yakıyor.Allah kazadan beladan korusun...

Abi çok teşekkür ederim çok sağol

cenko link' Alıntı:
Özdemir maşallah,bu arada araban ortalığı yakıyor.Allah kazadan beladan korusun...

Evet koyu renkli araçlar demek istemiştim :)

burakkarsli link' Alıntı:
Koyu renkli araçlara özellikle yakışacağı söyleniyor orada, çıta koyu değil :)

Hazir yanlis anlamisken  degisik renkler nasil durr acaba  011zaa

copcu06 link' Alıntı:
Hazir yanlis anlamisken  degisik renkler nasil durr acaba  011zaa

:) henüz farklı tonlarda hiç görmedim duymadım ama kendi aracıma biraz apaçilik katacak olsam bir kaç yere kırmızı yada turuncu detay koyar sonra çerçeceleri de aynı tonda yapar, internet alemine yakılacak araba diye düşerdim sanırım :D :D

Cam filmi olarak bende Llumar atr20 uygulattım özel bir tuning shop'ta. Şu ana kadar çok memnunum, görüşümü de engellemiyor. Aracın içi kolay kolay görünmüyor

OGOKTAS link' Alıntı:
:) henüz farklı tonlarda hiç görmedim duymadım ama kendi aracıma biraz apaçilik katacak olsam bir kaç yere kırmızı yada turuncu detay koyar sonra çerçeceleri de aynı tonda yapar, internet alemine yakılacak araba diye düşerdim sanırım :D :D

İlk benzini ben dökmek istiyorum. ((:

Geri