Lütfen anlayan gözlerle arabayı değerlendirebilir misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan voger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araba piyasasının çok altında bir fiyatla satılıyor. Fotoğraflara bakarsak bayağı yıpranmış görünüyor. Muhtemelen masraf isteyen bir araba. Bu araçlarda da masraflar bir başladı mı bitmez. Ben olsam kesinlikle yanaşmam. Alırsanız büyük ihtimalle yalnızca kapının önünde durur.

Yine de aracı görüp incelemek en güzeli...

52 plaka araba hatay da ne işi varmış, o fiyata şehir dışı plakalı araç bence şüpheli ilan, kapının önüne çekememe ihtimaliniz yüksek :D

Ala ala araba niye o kadar ucuz ki ? Neredeyse doğan , şahin fiyatına gidecek güzelim opelim

Bunda bir bit yeniği var bence

araba macun yığını :D +100 kilosu emin ol var...başına gelmeyen kalmamış gibi duruyor..çalındı bulundusu bile vardır belki...jantları felan sökülmüş,15 tane kocası olmuştur..birde ilden de uzakta kaldığı için piyasa 2.5 te zaten sıkıntılı dertli araba..

yani benim elimden çıksın da ne olursa olsun...kim bilir galeri ona kaç para verdi..7 binden fazla vermemiştir...

araba macun yığını :D +100 kilosu emin ol var...başına gelmeyen kalmamış gibi duruyor..çalındı bulundusu bile vardır belki...jantları felan sökülmüş,15 tane kocası olmuştur..birde ilden de uzakta kaldığı için piyasa 2.5 te zaten sıkıntılı dertli araba..

yani benim elimden çıksın da ne olursa olsun...kim bilir galeri ona kaç para verdi..7 binden fazla vermemiştir...

Güldürdün Caner :D

bence bırak orda dursun:maden:

K.çı B1, başı B2 arabanın değişeni nasıl yokmuş onu anlamadım ben de... ;)

Araç makyajlı kasa öncesi, Vectra B1. Ön farlar makyaj sonrası, Vectra B2'den gelme. Ön tampon yine B1. Bu fiyata satılıyor olmasının iki açıklaması olabilir; ya yasal sıkıntısı vardır ya da motorunda filan ciddi bir sıkıntısı.

Araçta çok sayıda değişen var, en basitinden sunroof var ama jantlar teneke+kapak. Bel altı boya var diyor bagaj kapağında temiz bir boya var bagaj yazıları yok. Paraya sıkışıp jant satmış olma ihtimali yüksek, ki jant satan adam bakım yaptırmamıştır. Kısacası tertemiz bir CDX için 14 15 bin lira verirsiniz, ve verdiğiniz paranın hakkını alırsınız.

Geri