24 Yaşındayım, hayatımda ilk defa araç sahibi olacağım ve bunu da kendi paramla alacağım. Allah utandırmazsa öbür ay son maaşımla beraber 35-36bin tl kadar bütçem olacak ve Tigra almayı planlıyorum. Gezindim bakındım envayi çeşit araç baktım en sonunda hem tip, hem yakıt, hem hız, hem araç ebat büyüklüğü açısından gerçekten istediğim her şeyi 10 üzerinden 10 karşılayabilen tek aracın Tigra olduğuna karar verdim. Ee bu kadar istekli ve hevesliyken de aracı araştırmadan duramadım. İzmir içerisinde sadece opel ile uğraşan bir garaj buldum, Unicorngarage Kaan usta, YouTube videolarını tabiri caiz ise tavaf ettim defalarca izledim. Hepsinde ortak fark ettiğim tek bir şey oldu o da şu "temiz tigra ucuza bulunmaz, ucuza aldığın tigra için de en az 9-10 bin lira masrafı gözden çıkart". Bunu karşılaştığım "temiz tigrası olan adam aracını satmak istemez" algısı beni bu düşünceye itti fakat şöyle bir durum söz konusu ki zaten ben 25-30bin tl fiyat bandından bir Tigra alıp artan param ile bakımlarını yaptırarak aracı elden geçirtmek (bütçem yeterse de bi açık hava filtresi ekletmek) gibi şeyler düşünüyorum. Şu kardeşinize bir ışık olun, yol gösterin, sizce bu kadar hevesime, bu yaşımda aylarca yaptığım birikime ve alın terime önümüzdeki ay
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ruff-spoiler-klima-ve-dahasi-898791645/detay/ bu veya buna benzer kilometresi biraz daha düşük biraz daha temiz ama bu fiyat bantlarında bir araç almayı düşünüyorum. Bütün bu emeklerim, uğraşlarım ve aylarım sonucunda bir Tigra sahibi olduktan sonra elimde ne kalır? Bir damla göz yaşı ve pişmanlık mı yoksa gerçekten bakımını güzel yaptıkça, hor kullanmadıkça evladiyelik kullanabileceğim bir araç mı? Çünkü gerçekten istiyorum ki 24'ümde bir araç alayım ileride çocuğuma da aynı aracı bırakayım. Ben ona güller gibi bakarım ama beni çok yorar mı, bana her ay 1.000 lira yedir yoksa kapının önünden kalkmam der mi? 7bin kilometrede bir yağ bakımlarını, 20binde bir motor bakımını yaptırdığım sürece beni yarı yolda bırakır mı? Biraz duygusal bir konuşma oldu ama onu da yaşıma verin, şu kardeşinize bir yol gösterin gözünüzü seveyim. Çok hevesim var Tigra'ya çoook..