- Konuyu Başlatan
Ynt:
hocam nerde taktırdınız adres var mı?
hocam nerde taktırdınız adres var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam kayseri inciroğlu servis 2500 istiyor.araç daha yeni 500 km de.olgunlarda 2100 dedi.olgunlarda taktırsam garanti konusunda servis sıkıntı çıkarır mı aceba bizde yaptırmadın diye?oki_58 link' Alıntı:Garanti durumu ayni. Yaglama kiti ithal.hatta Ellerinde yaglama kiiti kalmamis ithal getirdiler . Lpg takildiktan on gün sonra kit takildi ancak gelmis
rush10 link' Alıntı:hocam kayseri inciroğlu servis 2500 istiyor.araç daha yeni 500 km de.olgunlarda 2100 dedi.olgunlarda taktırsam garanti konusunda servis sıkıntı çıkarır mı aceba bizde yaptırmadın diye?
cevabınız için çok teşekkür ediyorum.basınç emülatörü nedir.neden sonra takıldı.benim asıl kafamı karıştıran inciroğlu serviste sıkıntı çıkarır mı aceba bize taktırmadın diye.servis garantisi ile ilgili problemden korkuyorum açıkcasıO simdi asker link' Alıntı:Rush10;
Ben kayseri olgunlarda taktırdım landirenzo lpg yi. 2 ay oldu. Sıkıntı yaşamadım fiyat olarakta 1.900 liraya anlaşmıştık. Daha sonra araçta basınç emülatörü olmadığı için +200 lira daha istediler. Fakat yağlama sistemim manuel. Yani subapların çalışma hızına göre değilde düzenli periyotlarla damlama yapıyor. Ellerinde de genelde yağ sıkıntısı var. Yağlama sistemini lpg den 1 ay sonra taktılar. Ama işçilik ve ilgileri gayet iyi. İsterseniz benim adımı ve aracımın plakasını vererek tavsiye üzerine geldiğinizi söyleyip yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.
Adım Hasan DEMİR
38 BB 909
Orda çalışanlardan feyyaz bey var beyaz saçlı birisi. İlgilenir diye düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun dft012
mehmetsoyalp link' Alıntı:arkadaşlar uzun araştırmalarım sonrasında opalın içinde bulunan Landrenzo da lpg taktırmaya karar verdim olgunlar herşeyiyle aynı malzemeyi 2500 tl takıyorlar ama onlar bircok farklı araca taktıkları için ben sadece opellere geneldede astralara takan opel yetkili servisinde 2800 tl ye taktırmaya karar verdim. 2000 tl cıvarına takan arkadaşların aracı turbo deyildir eger turboysada yaglama kiti yoktur yada kullanılan malzemelerde bazıları yerlidir (yakıt tantı SAKA değildir şamandıra orjınal değildir bu 2 malzeme fiyatı dırek 400 tl civarında düşürüyor) arkadaşlar 300 fazla veriyorum ama yetkili servisde taktırıyorum en ufak sıkıntısında dırek yetkili servise götürmenın rahatlıgı olacak bu arada 8 taksit yapıyorlar 2 yıl yada 100 bin km garantisi olacak