Ynt: Lütfen yardımcı olursanız Sevinirim
[/quote]
Ruhunuz genç sanırım Halil bey greatt
[/quote]
ne demek ruhun genç? kendim yaşlımıyım yani? senin yaşlarındayken benim yaşlarımda olan insanlara ben de yaşlı diyordum. sonra kendim bu yaşa gelince yaşlı olmadığını düşünmeye başlıyorsun bunu bir kenara yaz 15 - 20 yıl sonra hatırlarsın
ben 41 yaşındayım ama yazılanlar benim için hala geçerliNaj link' Alıntı:[quote author=hllb link=topic=2077.msg43074#msg43074 date=1313138585]
[quote author=Naj link=topic=2077.msg43072#msg43072 date=1313138327]
19 yaşındaysan kesinlikle 1.4t almalısın.. Eminim ki sende benim gibi kırmızı ışıkta yandaki sürücüyle bakışıp gazı köklemek isticeksin astra j çok dikkat çeken bi araba olduğu için bazen bu durumlar kaçınılmaz olur.. Olgun astra sürücülerimiz bu durumlarla pek ilgilenmeyebilir ama genç biri olarak 1.3 dizel senin başını yere eğecektir.. Tecrübeli olduğum için konusuyorum o kadar gösterişli bi arabayla diğer arabaların tozunu yutmak kötü bir durum.. Ben dizel aracımı sattım şuan 1.4t siparişimi bekliyorum..
[/quote]
Ruhunuz genç sanırım Halil bey greatt
[/quote]
ne demek ruhun genç? kendim yaşlımıyım yani? senin yaşlarındayken benim yaşlarımda olan insanlara ben de yaşlı diyordum. sonra kendim bu yaşa gelince yaşlı olmadığını düşünmeye başlıyorsun bunu bir kenara yaz 15 - 20 yıl sonra hatırlarsın