Macera basliyor,haftaya memlekete dogru yola cikiyorum,siegen-Adana 3500 km

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opc line
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sagolasin Meric evet navi var..

hayırlı yolculuklar.İnşallah gülegüle gelirsiniz.Altınızdaki araba güzel keyif alırsınız diye umuyorum.((BOLU'dan geçerken kornaya basmayı unutmayın::D:D))))

kardeş hayırlı yolculuklar. yolun açık olsun...

hayırlı yolculuklar

hayırlı yolculuklar ALLAH kaza bela vermesin...

Hayırlı yolculuklar. Bulgaristan'da sorun olabiliyor diye duydumda. Genelde 4-5 araç birlikte geçmek gerekir diyorlar. Tek başına yakalanmamak lazımmış. Bu konuda bilginiz var mı ? Nedir durum ?

hayırlı yolculuklar.İnşallah gülegüle gelirsiniz.Altınızdaki araba güzel keyif alırsınız diye umuyorum.((BOLU'dan geçerken kornaya basmayı unutmayın::D:D))))

iyi dileklerin icin cok tesekkürler sinan kardesim boludan gecerken senin icik kornaya basacagim muhtemelen haftaya persembeyi cumaya baglayan gece oralarda olurum..

Zeynal, Kadir, ve Cagatay cok tesekkürler .Allahim cümlemizi kazadan beladan korusun..

Hayırlı yolculuklar. Bulgaristan'da sorun olabiliyor diye duydumda. Genelde 4-5 araç birlikte geçmek gerekir diyorlar. Tek başına yakalanmamak lazımmış. Bu konuda bilginiz var mı ? Nedir durum ?

Serkan kardesim Bulgarlarin biz izincilere cektirdigi yeni degil bunlar yillardir ayni biz bulgaristani gündüz gececegiz ve 3 araba olarak yola cikiyoruz ki bulundugumuz bölgenin tatile cikmasindan dolayi yollar zaten izinci dolu olur ..bulgarlarin zulmü dikkatinden kacmamis tesekkürler..

şerefsiz o bulgarlar şerefsiz.. nerede gurbetçi görseler , polisleri hemen üşüşüp 5euro istiyorlarmış. vermezsen sınırdan çıkana kadar uğraştırıp ceza yazıyorlarmış. namussuz herifler. yav emrah abi bu yolun alternatifi yokmu ya?

Cenab-ı Hak yardımcınız olsun, yolunuz bahtınız açık olsun; sabr-ı selamet versin gurbetçilerimize.

Geri