made in pcqo vectra b.....!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pcqopat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki öyle olsun :)

xenon kit
spor helezon
çift egzos
junyan angel far
sonar stop
logo iptali
kaliper boyama
plakalık iptali
açık hava filtresi
bagaj düzleme

bunlarıda modifiye listene katabilirsin :)

bunların arasında xenon kit ve hava filtrem var + olarak logo iptali düşünüyorum angel almak yerine yaptırmayı tercih ediyorum samsundasın sen sanırım orda varmı bildiğin yer

bunların arasında xenon kit ve hava filtrem var + olarak logo iptali düşünüyorum angel almak yerine yaptırmayı tercih ediyorum samsundasın sen sanırım orda varmı bildiğin yer

ben ankaradayımda samsunluyum:)

orjinal farlara yapacağın hiç bir modifiye angel farların güzelliğini vermez...xenon kit taktırmışsın...farların desenli...hiç bi zaman merceklerin çıkarttığı güzellikte aydınlatma sağlamaz...birde şu durum var...angel alırsan bu xenon kitin ona uymaz...h ları farklı...+ cam açma işi anlatımlarda kolayda olsa asla orjinallere tavsiye edilmez...çıkma bir farda uygulanabilir :good:

ben ankaradayımda samsunluyum:)

orjinal farlara yapacağın hiç bir modifiye angel farların güzelliğini vermez...xenon kit taktırmışsın...farların desenli...hiç bi zaman merceklerin çıkarttığı güzellikte aydınlatma sağlamaz...birde şu durum var...angel alırsan bu xenon kitin ona uymaz...h ları farklı...+ cam açma işi anlatımlarda kolayda olsa asla orjinallere tavsiye edilmez...çıkma bir farda uygulanabilir :good:

elimde 2 tane çıkma far var zaten onlara uygulamayı düşünüyorum ve xenonlar tabiki mercekli far gibi olmaz ama aldık işte yinede şık sislerede düşünüyorum

jantlardan fazla cam filmleri daha güzel yapmıs arabayı...Jantların göbeksiz secsiz daha güzel olurmus...Genede güzel...Allah kazadan beladan ve nazardan korusun...
filmler 2 numara siyah mavi arası amerikan çizilmez film güneşte çok güzel duruyor

logosuz panjur eklendi güncell.....

Son düzenleme:
arka stopları karartma için hangi işlemi uygulamıştın?
stoplarım şuan film li film çektik yani ama söküp boyamayı düşünüyorum özel stop boyası ile...

Jantların çok şık duruyor güle güle kullan. Fakat yay taksan araba daha da şık duracak gibi

Jantların çok şık duruyor güle güle kullan. Fakat yay taksan araba daha da şık duracak gibi
öncelikle tşekkürler kardeşim yay düşünmüyo değilim aslında doğalgaz çalışmaları tamamlandı arayış içerisindeyim en kısa zamanda profilinde Vtec okudum :) fotolarını koyarmısın yada lnk varsa bakablrmym

Geri