Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır adRe J (Orhan) kardeşimle biz makyajlı Edition sahipleri için sis farı yapalım diyorduk. Sislerin planını Orhan'la önceden yapmış ve sislerimizin 6 çiftini 82 TL'den aliexpress isimli internet sitesinden sipariş vermiştik. Bir kaç konu altında yorumlarımızı görmüşsünüzdür.
Sonunda sislerimiz elimize ulaştı ve bugün sabah saat 9.00'da Orhan'la buluşarak montaj için Sincan Sanayi Sitesinin yolunu tuttuk
Orhan kardeşim sağolsun aç geleceğimi tahmin ettiğinden gözleme ve meyve suyu almış bana. Yolda ilerlerken sağa çekip hemen tükettik
(kesene bereket kardeşim)
Sincan Sanayi Sitesindeki ustamız önce sis kapaklarını özenle sökerek işe başladı. Söktükten sonra ölçüsünü alarak kesim işlemini yine özenle yaptı. Mercekleri kestiği boşluğa koyduktan sonra sabitlemek maksadıyla silikon yerine arkasına özel bir aparatla tutturdu. (Silikon kötü gözükür, içinize sinmez dedi) Biz sislerin devresini nasıl yapacağını sorduğumuzda röle takılacak dedi. Biz; "rölesiz olmaz mı, röle için sonra geliriz vb.) bahaneler sununca "rölesiz olmaz abi o zaman ben takmayayım, bu riski almak istemem araçlarınıza yazık" dedi ve biz de röleli olsun dedik. Sisler açtığımız yere tam oturdu. Aydınlatması mükemmel değil ama çakar olarak çok başarılı. Orhan kardeşimle bana da ustamız sağolsun yemek söyledi yemeğimizi de beraber yedik
biraz bekledik ve günümüz gitmiş oldu ama nihai halini görünce çok mutlu olduk
video ve fotoğrafları yüklemeye yarın devam edeceğim, idareten atıyorum. Lütfen teşekkür butonuna basmayı unutmayınız.
Opelsizasla.com çakarlı sis farı.
Opelsizasla.com çakarlı sis farı.
Opelsizasla.com çakarlı sis farı - 2