Makyajli Yeni Astra Ne Zaman Satilcak??

mematibaş

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar yakında yeni astra almayı düşünüyorum fakat bu makyajlısının çıkma olayı kafamı karıştırdı..acaba biraz dahamı beklesem diee
tam olarak ne zaman satışa sunulacak bu makyajlı yeni astra????:sorry: :sorry:
bilgisi olan varsa ???
teşekkürler!!!

ocak ayı deniyordu ama şu anda bir haberim yok. Ve makyaj olarak pek bir değişiklik yok. ufak tefek şeyler dışında. ön tamponda hafif rütuş, iç mekanda yeni kaplama seçeneği, (opsiyonel olması büyük ihtimalle ledli stop). Ve xenonlu modellerin kısa farların uzunlarla yer değiştirdiğini okumuştum.

Evet aynen ELEGANCE'ın dediği gibi...
Dış etkenlerde pek bir değişiklik yok.. Çıtaların krom kaplama olacağı.
Far kitinde sağlı sollu yer değişikliği (Xenon Paketi) olacağı ve içeride konsolun bazı yerlerinin piyano boyası olacağı yazıyor...

İlk yazdığım büyük ihtimalle standart olur da diğeri ikisinin opsiyonel paket olacağı kanısındayım...

Yani alacaksan beklemene gerek yok..
Çünkü yeni gelenler büyük ihtimalle ekstra bir külfet içerecek mali yönden.

bekle bence geç olsun ama iyi olsun ben Şubat ta çıkacak diye biliyorum ama ellerindeki Astra ları eritmeden yenisini satışa çıkaraklarını düşünmüyorum yeni motor seçenekleri güzel 1.6 115 HP lik 1.6 T 180 HP lik motorlar olacak bunların yanında 1.7 CDTİ 100 HP 1.7 CDTİ 125 HP lik olan versiyonları çıkacak yalnız 125 HP lik dizel motorda sadece Easytronic vites varmış diye biliyorum dizel almayı düşünüyorsan iyi bi tercih 1.7 CDTİ motor

Biraz daha sabret bence arkadaşların da dediği gibi ...

mdellal' Alıntı:
Biraz daha sabret bence arkadaşların da dediği gibi ...
+1987

biraz daha sabret arkadaşım

beklemişken 2009 a kadar bekle bari en yenisii al :)

Geri