Manisa'dan Corsa D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozzy45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dün tech te de yazmıştım :D irmscher panjur iyi gider bu renk e ama üstü krom olan modelini alın replika almayın tekrardan kazasız belasız

zaten bi tek o model hoşuma gidiyor aynısının replikası yok hepsi kromsuz panjurların :D tekrar teşekkürler :D

Güzel araç güle güle binin saygilar.

zaten bi tek o model hoşuma gidiyor aynısının replikası yok hepsi kromsuz panjurların :D tekrar teşekkürler :D

replika dan kasıt onları almayındı zaten kötü duruyor baya:D krom lu olanlar en azından daha derli toplu duruyor bide yere bastınmı bu arabayı tamamdır fark karartma amerikan park app plaka spoyler ön tamponada evo lip tamamdır rengi hakkaten güzel:D

spoyyyyler baktımda bulamadım :( :D birde park lambalarını plaka lambalarını beyaz yapayım dedim araç hata veriyo neasıl çozcez o işi ? mtec lerde vermiyo onlarda sarı gibi yanıyo :D

Ozan aracın hayırlı olsunn

bu arada corsa c lere laf mı ettiniz bana mı öyle geldiii :)

Corsa A B C D kardeşdir ayrılmazzz

Ozan aracın hayırlı olsunn

bu arada corsa c lere laf mı ettiniz bana mı öyle geldiii :)

Corsa A B C D kardeşdir ayrılmazzz

Yok Ali abi corsa c lere laf etmedik ama forumdaki sayısal üstünlük corsa c lere ait artık bizim de biraz ağırlığımızı koyma vaktimiz geldi şu kullandığınız modeller anketinde biraz biz de iş yapalım di mi? :D

Yok Ali abi corsa c lere laf etmedik ama forumdaki sayısal üstünlük corsa c lere ait artık bizim de biraz ağırlığımızı koyma vaktimiz geldi şu kullandığınız modeller anketinde biraz biz de iş yapalım di mi? :D
Fırtına önceki sessizliğimiz bu :D

hayırlı ugurlu olsun .kazasız belasız gunlerde kullanırsın inşallah aracın bayagı temız ve guzel duruyor

Geri