Manuel klimayı otomatik klimaya döndürebilir miyiz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cance

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bende manuel klima var. otomatik klimaların konsollarından bulması çok kolay bu otomatik klimaların beyinleri ve sensörleri nerede? olmaz diye birşey yok kesin yapılır ama çok maliyetli ve eziyetli olabilir. yol bilgisayarı takmayı da düşünmüştüm ama bende olmayan sensör çok fazla aslında sadece anlık tüketimi bile yazsa benim için yeter.

ya bi de bu sadece dijital klimalarda mı oluyo diyeceğim bi soru var aklımda..
bazı arabalarda görüyorum klimaları açıkken her 10 veya 20 saniyede bir ayrıdan bir fan çalışıp duruyo... acaba bu her klimalı arabada varmıdır..?? bizimkinde baktım sanki yok gibi veya ben farketmedim...
klima acıkken calısır sesı dısardan duyulur

Araban Sanirim 96 Sat 97 Sini Al Daha Masrafsiz Olur

arkadaşım güzel demişsin ama bu arabayı 0 almıştık hala bizde şu andada 60binde ve tek sahibi biz olduğumuz için inanılmaz temiz bu kadar temizini nerden bulacağım. para etse satacağım bmw alacağım zaten ama para etmediği için kıyamıyorum satmaya araba kullanan da kimse yok benden başka 20 yaşında öğrenciyken 2 arabada çok müsriflik olur :good:

teşekkür ederim ama bu arabayı satmayı veya takas etmeyi düşünmüyorum zaten 15 kağıt para veriyorlar 15bin lira için satmam bu arabamı çürüsün daha iyi. birgün binecek biri çıkar aileden nasılsa ;)

arabayı değiştirmekten başka fikri olan yok mu?

yol bilgisayarı olabilirde bence otomatik klimaya luzum yok....

Geri