Manuel klimayı otomatik klimaya döndürebilir miyiz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yol bilgisayarını takmak çok uzun bir iş ama sanırım otomatik klima o kadar zor değil

çok zor değil galiba yapan biri var forumda essentia astraya yol bilgisayarı takmış otomatik klima bence çok bi artı değil

çok zor değil galiba yapan biri var forumda essentia astraya yol bilgisayarı takmış otomatik klima bence çok bi artı değil

yol bilgisayarını sordum imkansız dediler o arkadaşla da konştum o sadece ekranı değiştirmiş alt yapısı zaten varmış arabada bende öle olmaması lazım tesisat çekili ama sensörler yok sanırım. otomatik klimanın görüntüsü güzel diye takmak istiyorum aslında :)

orjinal konsola uycak bişe bulursan olur da uydurma bişe çok kötü olur dashboard un bütünlüğünü bozar kalitesiz durur benim fikrim...

orjinal konsola uycak bişe bulursan olur da uydurma bişe çok kötü olur dashboard un bütünlüğünü bozar kalitesiz durur benim fikrim...
yok orjinal çıkma parça kullancam görüntüde bir bozukluk olmaz sanırım

yaparsan sitedekilere de örnek olur :)))

sensörler var mı yok mu öğrensem yapıcam ama kimse yardımcı olmuyor ki:(

Sensörler diye bir kavram olduğunu tahmin etmiyorum otomatik klimada. Sadece içerinin hava sıcaklığını ölçen bir termostat olması yeterli. Yarın(bugün) da dijital sınavım var tam şu anda üzerinde olduğum konu :) O termostatın ve otomatik klima arayüzünün olması yeterli herhalde. Kalan ayarlamaları da beyin yapıyodur. Çok farazi konuştum ama :)

hiç gerek yok bence

Dijital klima sadece görünüş olarak daha estetik gibi görünebilir ancak
ciddi anlamda dijital ve analog kontrollerin birbirinden hiçbir farkı yok.
Hatta diyebilirim ki, masraf açma anlamında dijital olmayanlar daha iyi.
Son iki senede 2 kez dijital klimanın fan motorunu kontrol eden kartıyla ilgili sorun çıktı. İlkinde değiştim, ikincisinde lehimle düzeldi. Parçanın orjinal fiyatı 350 ytl. Yazın sıcaklarda AUTO'da bırakmak da çözüm değil, genelde manuel modda kullanıyorum. Çok verimli değil AUTO'da bırakmak, çok soğuk havayı az üflemeye çalışıyor, tam aksine orta derecede ılık havayı kuvvetli üflese hiç sıkıntı olmayacak.

Elinizdeki ile mutlu olmaya çalışın ama yaş 20 olunca kan damarda daha bir deli akar, zor olur bilirim :)

Geri