25 Tem 2007 #21 yusufaltintepe Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ağu 2006 Mesajlar 2,613 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 Siteyi ziyaret et kazasız belasız kullanın
25 Tem 2007 Konuyu Başlatan #22 C coyote Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2006 Mesajlar 985 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et smoke' Alıntı: allah bır yastıkta kocatsın da sen opeli bı dusun yınede Genişletmek için tıkla ... para yetseydi düşünüyordum ama astra h kasalar çok pahalı boşuna(donanımsızına) para yetiştiremedim.... ilerde işallah..
smoke' Alıntı: allah bır yastıkta kocatsın da sen opeli bı dusun yınede Genişletmek için tıkla ... para yetseydi düşünüyordum ama astra h kasalar çok pahalı boşuna(donanımsızına) para yetiştiremedim.... ilerde işallah..
25 Tem 2007 #23 KADIOGLU Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Haz 2007 Mesajlar 576 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Allah gönlüne göre versin. İnşallah sende yeni astrayla tekrar opel ailesine katılırsın.
25 Tem 2007 Konuyu Başlatan #24 C coyote Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2006 Mesajlar 985 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et KADIOGLU' Alıntı: Allah gönlüne göre versin. İnşallah sende yeni astrayla tekrar opel ailesine katılırsın. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim işallah..
KADIOGLU' Alıntı: Allah gönlüne göre versin. İnşallah sende yeni astrayla tekrar opel ailesine katılırsın. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim işallah..
25 Tem 2007 #25 astra_njoy Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Mar 2007 Mesajlar 479 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Siteyi ziyaret et Kazasız belasız kullanınız iki aracıda Focus Collection modellerinde sorun yaşamazsınız. Yol tutuşu iyidir. İyi günlerde kullanın araçlarınızı...
Kazasız belasız kullanınız iki aracıda Focus Collection modellerinde sorun yaşamazsınız. Yol tutuşu iyidir. İyi günlerde kullanın araçlarınızı...
25 Tem 2007 #26 M marikan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Kas 2006 Mesajlar 6,075 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et kazasız belasız