Markaların sis farı testi ve opel farkı

Opelin ( en azindan Astra nin) seviyesindeki diger otomobillerin, ornegin Mazda 3'un, Ford Focus'un vs.... hangibirinde yagmurda cam catlama sorunu var???? Caltlar diye korkupta acamadigim sis farinin verileri mukemmel olsa ne olur, olmasa ne olur ! :(

Opelin ( en azindan Astra nin) seviyesindeki diger otomobillerin, ornegin Mazda 3'un, Ford Focus'un vs.... hangibirinde yagmurda cam catlama sorunu var???? Caltlar diye korkupta acamadigim sis farinin verileri mukemmel olsa ne olur, olmasa ne olur ! :(

+ 1.ooo.ooo :good:

sis farını en son garantiden yaptıralı 2 ay fln oldu korkumdan sis farı düğmesine daha dokunmadım bile..malum havalar soğuk,sıcak-soğuktan çatlar diye ödüm kopuyor...gerçi artık hep soğuk ama:)

Arka sis farları da amacı dışında kullanılıyor.Ön lerden daha ileri derecede rahatsızlık veriyor.:(

gerekli oldugunda kullaniyorum sisleri, bugune kadar caminda bir catlama olmadi.

Bende de bir çatlak söz konusu değil 4 yıl olmak üzere arabayı alalı...Zaman zaman da kullanırım.Arka sis farına ise daha bir kere basmışlığım yok...

arkadaşlar benimde hiç sis farım çatlamadı zor hava şartlarında uzun sürelide kullandım ama çatlama hiç olmadı

Zaten her yagmurda, her su degdiginde catlar diye bir suclamada yok ama genede Astralarda sis fari catlamasindan sikayeteden cok fazla kisi var.... Ustelik aynisikayet farkli ulkelerden...... Belkide ozellikle yeni Astra da vardir bu problem, o yuzdensizdekiler sorunsuzdur????

Geri