Marmara Depremi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aman dikkat edin artçı sarsıntılar devam eder.

abi çok şükür bizde onlar hissedilmiyor ama bizim evde büyük su deposu olduğundan acayip çalkaladı evi

kentsel dönüşüm işini duyunca beynime kan sıçrıyor 2008 mi 2009 yılında mı ne 3.5 ayda toki şehreküstüne gökdelenler dikti ben kıbrısa gitmeden önce orada gece kondular doluydu son hafta il emniyet müdürlüğüne uğramıştım tam içlerinden geçtim sonra bursaya bir geldim 3 4 tane gökdelen var tamam c 35 betaonlar hemen kuruyor kurumasınada fakat o yapının zemine oturması için belirli bir zaman gerekli değil midir

kentsel dönüşümde gecekondu sahipleri dünyaları istiyor. 300 metrekare arsaya 8 daire isteyen var.Bu adamlar neden 8 daire istiyor? Çünkü zamanında o arsaya kaçak göçek ,plansız,hiçbir altyapısı olmayan ,zemin etütü yapılmamış,harcı elle karılmış, kirişi kolunu olmayan 5 daire yapmış.Sonra buralardan aldığı kirayla (istanbul için konuşuyorum)Gitmiş en sağlam yere villa yapmış.Buna devlet ne yapsın?

kentsel dönüşümde gecekondu sahipleri dünyaları istiyor. 300 metrekare arsaya 8 daire isteyen var.Bu adamlar neden 8 daire istiyor? Çünkü zamanında o arsaya kaçak göçek ,plansız,hiçbir altyapısı olmayan ,zemin etütü yapılmamış,harcı elle karılmış, kirişi kolunu olmayan 5 daire yapmış.Sonra buralardan aldığı kirayla (istanbul için konuşuyorum)Gitmiş en sağlam yere villa yapmış.Buna devlet ne yapsın?

Seçim zamanında ağzının suyu akanlar olmasa adam gibi işini yapanlar olsa bunların hiç biri olmaz. ;)

Geri