hocam Yenipazar Köşk Bozdoğan ve Nazilli de de Kısmet pide ünlüdür.. buralarda istediğiniz yerde yiyebilirsiniz. benim favorim Köşk de ki. ama üstüne tahinli pide yemeyi sakın unutmayın..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam Yenipazar Köşk Bozdoğan ve Nazilli de de Kısmet pide ünlüdür.. buralarda istediğiniz yerde yiyebilirsiniz. benim favorim Köşk de ki. ama üstüne tahinli pide yemeyi sakın unutmayın..
Hasip hocam sözünü unutma geleceğim )) Ben Nazilli ye geliyorum ailem orada zaten. 15 tatilde 10 gün oradaydım. yazları da Didim deyiz. haberleşelim..Hocam benim ilçem Köşk, ben size yenipazarı gözüm kapalı öneriyorum Hatta Aydındayken karşılaşırsak sözüm olsun ben ısmarlayacağım hemde açık büfe
Bu güzergahta nerede kalınır? Otel, pansiyon önerileriniz var mi?Arkadaşlar yeni kategorimiz hayırlı olsun
Tatil sezonlarında veya öncesinde tatil planı yaparken çok işe yarayan hatta hayat kurtaran bilgiler ve tavsiyeler olabiliyor
Opel Forumda da bu bilgileri opelci dostlarımızda paylaşmak güzel olacaktır.
Ben 2017 yaz tatilimde kendime çizdiğim rotayı ve planı sizinle paylaşıyorum. Marmaris ve plajları hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler soru yöneltebilirler
Ekli dosyayı görüntüle 1135
Düz duvara tırmandırır buHasip hocam sözünü unutma geleceğim )) Ben Nazilli ye geliyorum ailem orada zaten. 15 tatilde 10 gün oradaydım. yazları da Didim deyiz. haberleşelim..
Yenipazar için de ben de çok gidiyordum ama son gittiğimde resmen kazıkladılar e tadını hiç beğenmedim. artık Bozdoğan- mikado pide , Nazilli- kısmet pide , Köşk - Güç Oğlu pide favorilerim
HOCAM MESELA BU MEYVELİ TAHİNLİ PİDE BİDE BUNUN KURUYEMİŞLİSİ VAR... EFSANE
Ekli dosyayı görüntüle 1157
Tam olarak nereyi soruyorsunuz? Fethiye ve Marmaris'te otel önerebilirim..Bu güzergahta nerede kalınır? Otel, pansiyon önerileriniz var mi?