Mars basıyor arac calısmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Opelbayo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Opelbayo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar astra k 2011 1.6 otomatik aracim var maes alıyor ama gazabasmadan calısmıyor fıltre musur kelebek hepsi tamam yazılım hata da vermiyor varsa bilgisi olan yardımcı olsun tesekkurler

Kesin bir bilgi olmamakla beraber elektriksel bir problem olmadığına göre araca yakıtın geç gelmesiyle alakalı olabilir.

Araçta yazılım mı var? Devredışı bırakıp deneyin varsa

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soğukken mi, ikinci üçüncü çalıştırmada da mi aynısını yapiyor

Araçta yazılım mı var? Devredışı bırakıp deneyin varsa

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O nasıl oluyor? Yazılımı devre dışı bırakmak [emoji51]

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

???///

krank sensörü hatası gibi duruyor. kontrol etmeni öneririm.

Silopi'de memurun malum burası sıcak araç sabah erken saatte çalışıyordu hava ısınmadan ama araç ögken sıcağında marş almıyordu 3 5 kez bassamda calismiyor bende gaz vererek calistiriyordum benzin filtresi kelebek musur falan hepsi tamam di kontrol edildi olmadı çıkmaza sonunda hata da vermiyordu dün bira uzun yolda aracı sport modunda baya zorladim 200 falan gördüm 🙃iki gündür araç sıcakta da olsa tek marş ta çalışıyor

_

Arkadaslar astra k 2011 1.6 otomatik aracim var maes alıyor ama gazabasmadan calısmıyor fıltre musur kelebek hepsi tamam yazılım hata da vermiyor varsa bilgisi olan yardımcı olsun tesekkurler

Astra K 2016 dan itibaren çıkmaya başladı diye biliyorum, Astra J olmasın ?

2008 astra h aracım 1 hafta oldu alalı. Tek seferde marş almıyor.Gaz vererek çalıştırıyorum ama benim arabam lpgli. Benzine aldığımda tek seferde çalışıyor. Aynı problemi yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Ustaya gösterdim lpgye pek uyumlu değil bu arabalar sürekli lpgde kullanınca yağlama yapmaz, arada bir benzinde kullan dedi.Ayrıca Lpgciye de göstermek istiyorum ama yine de aynı sorunla karşılaşanlar varsa görüşlerinizi bilmek istiyorum.

Geri