Marşın geç alması/almaması ve arıza lambası yanması???

n a v y_82

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar cım modülünün yanında bi sorunla daha başım dertte. Arabanın marşına basıyorum, bazen çok geç çalışıyor sanki çalışırken bişeyler normal gitmiyor gibi. Neyse 3 hafta önce marşa bastım yarıda kesti, tekrar kapatıp açtım çalıştı ve ışıklar söndüğünde arıza lambasının sönmediğini farkettim. Daha sonra soldaki anahtarlı araba simgesinin olduğu arıza lambası söndü sağdaki motor lambası yandı. Neyse, servise gittim, onlar da anlam veremedi, düşük voltaj gibi bi hata vermiş sanırım. Neyse söndürdüler bi daha yanarsa inceleriz dediler. Dün yine marş motoru yarıda kesti ve arıza lambası sönmedi yine. Neyse bu sefer sorun etmedim geleceğim yere geldim, kapatıp tekrar denedim ve söndü bu sefer.

Sormak istediğim şu, malum astrada kronik sıkıntılar var, birisi cım modülü, volantla ilgili sorun yaşayanlar var, birkaç şey daha var neyse marş motoru sıkıntılı mıdır ya da ilk çalışmayla ilgili olan herhangi bir parçada sorun mu var bu tarz bi sorun yaşayan var mı? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

immobilizer sorunu olmasın bu anlattığında?
bir arkadaşımın mareasıda anahtarı tanımayıp böyle sorun çıkarıyordu bi kaç defa uğraşınca çalışıyordu, benimki sadece bir benzetme ama

Sanmıyorum immobilizerle ilgili olacağını. Ya akü zayıfladı ya da marş motoruyla ilgili bi sorun var sanırım. Başka fikir verebilecek bi arkadaş var mı?

Geri