marşpiyel yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha taktırmadım dün aldım boyanacak ve takılacak

arkadasım taktırdıgın marsbiyelin yukseklıgı cok onemlı. yanı anlatamıyorum sanırsam, marsbıyel takıldıktan sonra yandan yukseklık ornegın 15 cm. ön tamponun yerden yukseklıgı 20 ise, cok sırıtacaktır. anlatabıldımmı bilmiyorum. on tampon ve marsbıyellerın orantılı olması cok onemli. arkası pek onemlı değil. cunku bır cok aracın zaten arka tamponu ya yukarı dogru kalkıyordur, yada zaten yukardadır. tabıkı yınede yukseklıkte ucurum olmasın.

vidalanacak...

marşbiyelleri nerden aldın_? opelin kendi orjinalleri hakkında fiyat bilgisi olan varmı yani serviste ne kadardır yaklaşık_?

orjinal marbiyeller sol ve sag 900 ytl serviste ben eliften aldım reklam olmasın ama gayet kaliteli

beyler taktırmak isteyen kaporta boya işi olan her marka araç kitleri dizayn tamir ve montaj hatta özel dizayn isteyen warsa bostancıda benim gittiiim body kit in önünü çatlatmıştım ama 5 yerden çatlak wardı şimdi sanki hiç olmamış gibi sağlam bostancıda sanayide nuh betonun arka kısmında happycars hatta internet sitesi bile war www.happycars.org mahmut usta idi sanırım 0216 573 64 48 fiatlar uygundur ben memnun kaldım inş sizde kalırısınız eyw

Aracin Alt Kismina Iki Yada 3 Delikle Işi Bitiriyorlar Benimki öyle Oldu... Sikinti Yok...

yardımlarınız için herkese çok teşekür ediyorum arkadaşlar

Geri