Ynt: marşpiyel'de çizik ve göçme
bende de tek cizgi halinde bi karıs kadar oldu servise gittim 5 dk da hallettiler
bende de tek cizgi halinde bi karıs kadar oldu servise gittim 5 dk da hallettiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun göçük çok değilse hiç elletmeyin. ben yaptırdım ama ben de göçük bayağı vardı.hllb link' Alıntı:[quote author=allpower link=topic=1253.msg38829#msg38829 date=1309605650]
Dün bu alt bölümü sağ arka kapının ortasından kapının sonuna kadar olan kısmı acele, moral bozuklugu, dikkatsizlik bi araya gelince kaldırım kenarlarındaki mantar tabir edelen şekilsiz taşlarlardan birine sürttüm sonlara dogru epeyce bi gocme var. bugun arabayı yıkattıktan sonra durumu daha net gorebilecegim. hafta icide servisin yolu gozukuyor sanırım.
dinojasie link' Alıntı:bende de marşpiyelde göcme ve çizik var . autokinge götürdük. marşpiyelde bir karış kadar olan göcüklerde malesef kasko deliniyormuş. kaskoyu delmeden biraz zor ama verdikleri fiyattan aşagı yaptırma konuşunda katılıyorum size
myoruk link' Alıntı:[quote author=dinojasie link=topic=1253.msg39349#msg39349 date=1310225849]
bende de marşpiyelde göcme ve çizik var . autokinge götürdük. marşpiyelde bir karış kadar olan göcüklerde malesef kasko deliniyormuş. kaskoyu delmeden biraz zor ama verdikleri fiyattan aşagı yaptırma konuşunda katılıyorum size
dinojasie link' Alıntı:[quote author=myoruk link=topic=1253.msg39408#msg39408 date=1310249727]
[quote author=dinojasie link=topic=1253.msg39349#msg39349 date=1310225849]
bende de marşpiyelde göcme ve çizik var . autokinge götürdük. marşpiyelde bir karış kadar olan göcüklerde malesef kasko deliniyormuş. kaskoyu delmeden biraz zor ama verdikleri fiyattan aşagı yaptırma konuşunda katılıyorum size