ama arkalarda sanırsam olması lazımÇok saol burakcım tesekkür ederim senin aracında güzel benim iki resimde film var o resimler kıbrıstaki hali tr ye gelince filmleri söktürmüştüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama arkalarda sanırsam olması lazımÇok saol burakcım tesekkür ederim senin aracında güzel benim iki resimde film var o resimler kıbrıstaki hali tr ye gelince filmleri söktürmüştüm.
o harfler evet japonca hız performans ve ses karakterleri almanca'mı yazsaydım acabaYa biliyorum çok alakasız ama.. opelde japon harflerimi var banamı öyle geldi? amacım yermek değil yanlış anlaşılmasın.. sadece merak ettim.. 35 plaka olan hb de..
Hayırlısı diyelim Burak abiİki BURAK arasında gidip geliyorum Maşallah. Ben oy veremedim bir türlü
Evet bende fotolarda bir eksiklik mevcut dediydimbenim ledli kadranım ve ortakonsolum koyulmamış rica etsem koyabilirmiyiz?
benim OPC logolu panjurum, ledli kadranım ve ortakonsolum koyulmamış rica etsem koyabilirmiyiz? arabanın esas özellikleri orada zaten