mat siyah vectra gt

herkeze teşekkürler , aracın daha cok işi var ama yavaş yavaş bitecek , kaza maddi açıdan baya zorladı beni, sanırım önümüzdeki yaza tamamen biter,

10 numara olmuş ama bunda vectra 2000 body kit ve steinmetz jantlar olsa :/

keşke üye resminizdeki haliyle kalsaydı, rengiyle oynamasaydınız bence vectra a gt ye en cok yakısan bu renk, bır de koyu gri ayrıca zaten o aracı diğer vectra a lardan ayıran,farklı kılan güzel gösteren çıtalar ve şeritleri hevesini kırmak istemem ama madem fikrimizi sordun özgürce yazayım dedim rengini hiç beğenmedim (gerci ben mat siyahın hiçbir araca yakıştığını da düşünmüyorum sadece sizin aracınızla alakalı değil renk eleştirim) aracın kendine ait asaletini köreltmiş ama önemli olan sizin beğeniniz,olmasını istediğiniz buna da saygı duyarız tabii ki, ALLAH bir daha kaza bela göstermesin güle güle kullanın.

kazasız belasız kullanın,bencede gri kalsaydı o renkte aksesuarı begeniyorum tabiki emeğe saygı.iyi günlerde olsun

kazasiz belasiz kullan,

arkadaslar yeterince yorum yapmis, tekrarlamaya gerek yok

ben yorum yaptığımı hatırlıyorum ama yapmamışım :)hatta resimleri kaydettim bi sakıncası yoksa yazmıştım :D ..allah kaza bela vermesin

Arkadaslar jant icin olumsuz yorum yapmislar ama bence jantlarin gayet iyi, aracin basik olmadigi icin kotu gorunuyor, araca spor yay uygulamasi yaptigin zaman jantlar otomatikman oturacaktir. Kazasiz Belasiz Surusler...

Sıradan vectra olsaydı tamam eyvallah derdim.Ama avatardakı vectra gt jantları çitaları vs verdiği havayı kaçırmışsınız.O kadar emek vermişsiniz olumsuz yazmak istemezdım ama araba bence kötü olmuş..Kazasız belasız.

Geri